8.4.2018

LADIES' ROOM
Joutilaan sunnuntain kunniaksi vuorostaan vähän vessajuttuja. Suuria edistysaskeleita ei täällä edelleenkään olla otettu, mutta eikös hiljaa hyvä tule. Ensiesittelyn tähän kylpyhuoneemme jatkeena olevaan toilettiin tein tässä Hanat tilojen koruina -jutussa.  Meillä vessat on toki kaikkien käytössä, vaikka aina puhummekin tyttöjen ja poikien (sen yhden ainoan) vessoista. Tämä kooltaan isompi wc on siis se naistenhuone, jossa sitten tulevaisuudessa riittänee ruuhkaa ison peilin edessä, kun peilautujat kasvavat siihen ikään. (Ja kunhan nyt se peilikin saadaan ensin hommattua..)


Siksi olikin minusta ihan hauska oivallus saada naistenhuoneeseen uusi naisvahvistus ja ripustaa seinälle Kate Mossin jättikokoinen juliste, jonka sain kehyksineen Instagramin puolelle tehdyn kaupallisen yhteistyön myötä. En ollut niinkään valmis ripustamaan Katea yleisiin tiloihin, joissa se olisi aina silmien alla, mutta täällä kylppärin perällä se on oikeastaan aikaa hauska ja yllätyksellinen yksityiskohta. Muistuttamassa vaikkapa siitä, että kaikkihan me olemme oman elämämme huippumalleja tai että elämä on vitsi, kuten julisteen nimikin sanoo. No jos nyt ei vitsi sittenkään, niin liian vakavasti sitä tuskin silti kannattaa ottaa. Miksipäs seinälle ei siis ripustaisi jättikokoista huippumallia? Ja voihan sitä huonompana päivän peilata sitten peilin sijaan tuostakin.Hanan ylle seinäkotelon päälle puolestaan tilasimme marmoritason samassa lähetyksessä keittiön ruokapöydän tason kanssa Hansakiveltä Virosta*. Carrara-levy on vielä kiinnittämättä, kun ensin pitäisi hankkia ja asentaa sen taustalle sijoittuva seinänkokoinen peili. Peilin hankkiakseen pitäisi puolestaan ensin päättää peilin päälle tulevat valaisimet, jotta osaisi leikkauttaa peilin oikeaan kokoon. Pyyhenupit on sentään ollut jo kohta puoli vuotta odottelemassa, mutta uskalletaanko ne ruuvata laattaseinään kiinni, sitä ehkä mietitään vielä toiset puoli vuotta :). 


Jotakin vihreää olisi ihana saada tilaan raikastukseksi, ehkäpä tuohon vessan ja kylpyhuoneen pukutilan välissä olevan ikkunan eteen? 

Täällä on vietetty melko työntäyteistä viikonloppua. Perjantaina työpäivä jatkui alkuiltaan saakka ja lauantai iltapäivän myöhäisemmille tunneille saakka. Tämä sunnuntai onkin tuntunut ihan erityisen hyvältä ja pitkältä. Vaikka eipä töiltä tänäänkään ole kyllä välttynyt. Pino kielten kokeita odottaisi vielä tuolla korjaajaansa. Sitä pinoa vielä hetken vältellen taidan hilpaista ensin pienen lenkin kautta Body Balanceen. Niin mieltä piristäviä nämä valoisat illat! Ihanaa sunnuntai-iltaa!

Hanna


* Marmorilevystä saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!