29.4.2018

JUHLAHUMUA


Suloista sunnuntaita! Täällä on pikku hiljaa selvitty huhtikuun juhlahulinasta. Molemmat lapsemme ovat syntyneet huhtikuussa, joten tässä kuussa juhlitaan meillä aina koko vuoden edestä. Tosin tyttöjen kasvettua on juhlatkin vähän muuttaneet muotoaan ja tällä kertaa juhlimme vähän pienemmillä porukoilla kuin aiemmin. Onneksi kaverit ovat heillä jotakuinkin yhteiset, niin saimme kuin saimmekin yhteiset kaverikemut järjestettyä, vaikka vähän sai nuorimmaista tähän taivutellakin. Taas kerran ajattelin mennä helpolla ja ottaa lunkisti leipomusten kanssa. Aiemmista vuosista viisastuneena aloin leipomishommatkin jo hyvissä ajoin ja kun aikaa oli, niin kakkuja taisi olla lopulta molempien viikonloppujen kattauksessa  viittä sorttia. Yötyöksi ei onneksi tällä kertaa mennyt. Ei vanha enää semmoista jaksa :)! Kuopus oli jo aiemmin talvella esittänyt toiveensa suklaaraakakakusta, kun taas esikoinen toivoi tavallista suklaakakkua. Itse halusin tarjota myös pavlovaa ja sitruunapiirasta. Lapsivieraille tein puolestaan elämäni ensimmäisen jäätelökakun. Suolaisina tarjottavina toimi tällä kertaa pekoni-parsapiiras, feta-pinaattinyytit, lohitäytteellä koristellut ruisnapit sekä äidin tuomat kinkkurullat. Pienet vieraat innostuivat tietenkin eniten poppareista ja muusta kaupan valmiista. Kuvakavalkadi on sekoitus kahden päivän kattauksista, pari puhelinkuvaakin joukossa.








En voi käsittää: yhdeksän ja kuusi jo! Tekninen tila on oikein mainio paikka poseerata juhlapäivänä ;)..


Koristeet kulkivat Suomeen vuosi sitten Walesin muuttokuorman mukana. Pompomit olivat parin vuoden takaa pahvilaatikossa tuhannen myttyränä, mutta oikein juhlakelpoiset koristeethan niistä vähän oikomalla vielä saatiin. Mitään ei siis kannata heittää pois :)! Näin vapun äärellä olisivat voineet roikkua toki koristeena pidempäänkin. Vappu siis mennee meillä synttäriputken jälkeen melko vaatimattomin koristein. Foliopalloista vielä neuvotellaan. Itselläni on huomenna vielä työpäivä ja suunnitelmani pukeutua koulumme vappukarkeloissa Vapaudenpatsaaksi meinaa kariutua, kun en löydä tuota aikoinaan Nykistä tuomaani päähinettä mistään. Täytynee kehitellä nopsaan siis plan B. Oikein hauskaa vapunaikaa kaikille teille! Palailen pian viimein matka- ja raksa-aiheistenkin juttujen pariin!




8 kommenttia:

  1. Aivan upeat tarjoilut oikein nousi vesi kielelle. Onnea synttäritytöille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni <3! Tulikin herkuteltua taas ihan urakalla 😊.

      Poista
  2. Voi miten upeat tarjottavat <3 ihanat on myös nuo koristeetkin.
    Mukavaa sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! Synttäreille on aina kiva laittaa pöytä koreaksi, muuten olen näissö hommissa tosin laiskistunut ja leipominen jäänyt vähemmälle kuin joskus aiemmin. Mukavaa vapun jatkoa!

      Poista
  3. Onnittelut söpöille sankareille! <3

    VastaaPoista
  4. Onnittelut tytöille! Ihanat tarjottavat äiti taas laittanut. Ihanan värinen jopo.
    Terveiset toiselta laidalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytöt kiittävät! Ja kiitos, kiva on laittaa aina näille kekkereille :)! Terkkuja sinnekin, kesää odotellen!

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!