22.9.2017

ROOSAA SAMETTIA


Perjantain postaukset pitäisi aina oikeastaan otsikoida näin: Perjantai! Mukavan työpäivän kautta pienelle viikonloppulomalle - kelpaa minulle! Täällä ollaan tosin laskeuduttu viikonloppuun taas hohdokkaasti imurin ja luutun varressa. Miehen viedessä tytöt ulkoruokittaviksi viritin itse Modernisti kodikkaan Kertun kuulokkeiden päähän ja kuuntelin siinä siivoillessa kaikki tähän saakka ulos tulleet Designtarinoita -podcastit läpi. Suosittelen lämpimästi kaikille, joita suomalaisen sisustusmaailman ilmiöt ja menestystarinat kiinnostavat.  Tuoksukynttilöihin tuli ja loraus kylmää valkoviiniä lasiin. Siinä melko miellyttävä resepti viikkosiivoukseen!







Tekstiilien pyörittely on hetkeksi saanut onnellisen loppunsa, ainakin makuuhuoneessa. Samettipäiväpeitoistahan meillä käväisi kokeilussa se kaunis kamelinvärinenkin, mutta kyllä tämä vanhan roosa versio enemmän meidän peitolta näyttää. Jännittävä piristys päiväpeitottoman aikakauden jälkeen ja varsin monokromisen väriskaalan keskellä. Peitto on tosiaan yhden hengen sänkyyn tarkoitettu, joten jos jossain välissä tekee mieli palata vaikkapa turvalliseen mustaan, tämä roosa peitto käy hyvin tyttöjenkin sängyille. Roosan kanssa haasteena on aina, ettei yleisilme heilahda liian romanttiseksi. Mutta skarppia mustaa ja messinkiä rinnalle, niin vaikutelma pysyykin sopivan terävänä. Taannoisesta stailauksesta KP Interiorsin kanssa pidin itselläni mustan tyynynpäällisen seuralaiset. Vaikka sisustus on vielä niin kesken uudessa kodissa, näen jo tulevan kokonaisuuden pitkälti silmissäni. Roosa peitto saanee lisäsärmää haaveissa olevista tuoleista ruokailutilan puolella sekä siitä marmorikantisesta ruokapöydästä. Ja se valaisin sängyn yläpuolelle, sekin on jo mielen päällä polttelemassa. Pala kerrallaan.

Ihanaa viikonloppua!


4 kommenttia:

  1. Näyttää aivan ihanalta ja juuri sopiva ripaus hempeyttä. <3 Oikein ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Olin varma, että mies tekee vastalauseen. Mutta se olikin hänestä ihan ok. Siis peitto sai jäädä 😊. Ihanaa viikonloppua myös sulle Jenni!

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!