24.9.2017

&TRADITION MARBLE LIGHTS


Palataanpas kiireellä ruotuun roosan samettipeittopostauksen jälkeen ja näihin keittiön monokromisiin tunnelmiin!  Keittiön tason päälle varasimme paikan kahdelle riippuvalle valaisimelle. Talven sisustushaaveissa jo mietin näitä tanskalaisen &traditionin marmorivalaisimia. Ajatus kevyistä, aavistuksen taustastaan erottuvista valoista viehätti. Marmoriosa on mattapintainen ja yhdistyy silti kivasti tuohon kiiltävään marmorilaattaan. Ilokseni marmori on tuollaista laadukkaan puhtaan marmorin väristäkin. Turhan usein kuin marmorituotteissa näkee sellaista rumemman ruskean sävyä.  Aikani pähkäilin valojen mallia, sillä näitä Marble Lightsejä on muutamaakin eri mallia, jotka poikkeavat toisistaan vain hieman. Marmorinen lieriö ja polttimo on molemmat mahdollista valita eri kokoisina. Meillä sekä kivi- että lasiosat ovat erikokoisia ja aika hauska parivaljakko ovatkin. Valo on kaunis ja riittävä, mutta ei lainkaan liian kirkas. Sopiva tunnelmavalo, jonka valossa näkee myös tehdä keittiöjuttujakin. Iltaisin käytän näitä valoja paljon mieluummin kuin katon kirkkaita, vaikkakin himmennettäviä spotteja.







Eräällä kauppareissulla ihastuin myös tuohon muorinkukan tummanpunertavaan ryppyiseen lehteen ja kasvi sai paikkansa keittiön tasolta. Sopivankokoista viikunapuuta tähän keittiöön haikailen ja samalla taas kipuilen niitä kaikkia kauniita kasveja, jotka jouduin Walesiin jättämään. Pikku hiljaa siis uutta viherkasvikokelmaa kokoilen. Keittiön mattoasia on myös ratkaistu, sillä hankin jo aiemmin kesällä mustan Rug Solidin kierrätysmuovista tehdyn maton. Joensuulaisesta KP Interiorsista löytyy näitä monen tilan mattoja useassa värissä. Meidän mustalla on mittaa jopa kolme metriä. Konepestävä materiaali on huoleton keittiössä ja muovimatoksi tämä yksilö tuntuu jalan alla tosi kivan pehmoiselta. Keittiön puoli alkaakin näillä täydennyksillä olla melko valmis...mitä nyt yksi vesivahinko löydettiin viime viikonloppuna. Kerron vielä koko tarinan myöhemmin. Onneksi asiasta näytetään selviävän pienellä kuivattelulla ja uuden allaskaapin tilaamisella. Tässä vaiheessa rakennusprojektia onneksi vastuukysymykset ovat hyvin selkeät. Mutta arvannette varmasti, kuinka tekisi mieli ottaa kipinää!  Ja tokihan tuon löydöksen tehdessäni jo otinkin.


// The newest adds in our kitchen: The marble lights by &tradition, black rug from Rug Solid and that "Granny's plant" they call it here.


2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat valaisimet! Teidän koko keittiö on kyllä upea ja oma haave keittiöremontista vain kasvaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jossu! Aina kannattaa haaveilla! Tässä keittiössä olemme kyllä itsekin viihtyneet loistavasti :).

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!