8.9.2017

AIKA IHANA SETTI SYKSYISIÄ TEKSTIILEJÄ


// Kaupallinen yhteistyö: KP Interiors

Viikonloppu, niin ihanaa! Tänään voi luterilainen minussa taputtaa itseään olalle. Työviikosta selvisin ihan kunnialla, vaikka viime sunnuntaina puhjennut flunssa veti etenkin alkuviikosta huonoon kuntoon ja ääni oli katoamisen partaalla. Puhetyöläisenä varmasti olisi ollut viisainta jäädä kotiin, mutta menipä se viikko näinkin. Eihän sitä ihmeparannusta töissä käymällä tietenkään tapahtunut, mutta nyt on onneksi kokonainen viikonloppu varaa huilata ja toivottavasti flunssa viimein väistyy takavasemmalle. 

Uuteen makkariin on ollut kiva käpertyä päivän päätteeksi ja olenkin nähnyt vähän vaivaa makkarin syyspäivitykseen. Sain joensuulaisesta sisustusliikkeestä KP Interiorsista syksyisiä tekstiilejä ja muita sisustustuotteita stailattavaksi ja samalla mallattavaksi kotiin. KP:n Kirsi on valikoinut aivan ihania syksyn sävyjä liikkeen valikoimiin. Tällä hetkellä ajankohtaisia ovat kovin maanläheiset värit: lämpöiset harmaat ja ruskeat, murretut ja tummanpuhuvat punaiset ja vihreät. Ruskean sävyissä puhutaan juuri nyt kamelista, oljesta ja toffeesta. Näihin sävyihin kun lisätään vielä samettia, vohvelipintaa ja paisley-kuviota, niin ei voi mennä pahasti pieleen pysyäkseen ajan sisustushengessä mukana. 


Olen pidemmän aikaa jo miettinyt uuteen kotiin samettipintaista päiväpeittoa ja halusin kokeilla tätä kamelinsävyistä Svaneforsin-peitettä. Ruskea tuo mukavasti lämpöä tilaan ja sitä korostaa kauniisti keittiöstä lainattu puinen jakkara sängyn vieressä. Ruskeanpunainen tyyny sopii niin ikään syksyyn ja yllätyin kovasti, kuinka paljon siitä tykkäsinkään. Tummemmat punaiset kun ei ole oikein olleet minun juttuni sisustuksessa.  Vähän vaaleaa samppanjan sävyä Svaneforsin tyynynpäällisellä ja hentoa roosaa omista varastoista löytyneellä päällisellä, niin tekstiilikattaus on mukavan tasapainoinen. 






Tekstiilien lisäksi makkariin päätyi testiin myös messinkinen lasilyhty ja tumma sisustusoksa. Näinä syksyisinä iltoina lyhtyyn voisi sujauttaa hyvin jo kynttilänkin tunnelmaa tuomaan, mutta helppo ja huoleton on myös tuollainen oksa. Ei tarvitse muistaa puhaltaa sammuksiin tai vaihtaa vettä! Iittalan ruskea vitriini puolestaan pomppasi jostain muuttolaatikoiden syövereistä esiin ja pitkästä aikaa senkin värisävy tuntuu ajankohtaiselta. Pienenä ripauksena.



Entäpäs tuo Lennolin paisleykuvioinen tyyny? Tumman punertavan tyynynpäällisen lisäksi tämä oli toinen yllättäjä. Niitä tuotteita, joita en liikkeen hyllyltä noin vain osaisi kotiin hankkia, mutta jotka kotisovituksen jälkeen näyttävät niin hyviltä, että palauttaakaan ei raaskisi. Suosittelen siis kovasti kotisovitusta, se saattaa avata sydämeesi aivan uusia värimaailmoja. Opin muuten tämän stailauksen myötä vasta nyt, että Lennol onkin suomalainen tuotemerkki ja juhlistaa tänä vuonna jo 50 vuottaan. Kuvittelin aina ruotsalaiseksi.

Ennen kuin kerron, mitkä tuotteet jäi lopulta meidän syyskotia piristämään, katsotaan vielä piakkoin sohvanurkkauksen syysstailausta, sillä mallasin KP:n valikoimaa myös uudelle sohvallemme. Sitä ennen kuitenkin lämpöä kehiin kaikilla aisteilla: kynttilät, takkatuli, lämmintä juomaa ja suklaata, villasukat ja lämpöisin viltti sekä Vain elämää! Flunssalle kyytiä kotiparantolassa! Ihanaa perjantaita!

Lisää syksyn tunnelmaa KP Interiorsin Instassa.

// Kursivoidut tuotteet kuvauslainassa KP Interiorsista.

// This week I tried to discover that Autumn Styling the bedroom with autumn colours by KP Interiors.

3 kommenttia:

  1. Tuo liike on niin täydellinen lisä tänne Joensuuhun 😍😍. Sama samettipintainen päiväpeitto löytyy meiltä mustana ja onhan se niin upea! Raaskitko palauttaa mitään 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tosiaan kiva, että kaikki kaupat eivät kuihdu pois, vaan löytyy myös uusia innokkaita yrittäjiä! Kyllä mä sit lopulta raaskin. Peiton sävyä mm. mietin vielä, vaikka kova peittokuume onkin :)!

      Poista
  2. Tuo liike on niin täydellinen lisä tänne Joensuuhun 😍😍. Sama samettipintainen päiväpeitto löytyy meiltä mustana ja onhan se niin upea! Raaskitko palauttaa mitään 😉

    VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!