3.9.2017

PIENEMMÄN TYTÖN HUONEESSA


Sunnuntai-iltaa jo viedään, täällä on menty viikonloppu kotoillen ja ystäviä tavaten. Tänään olen potenut sisätiloissa, viime yönä kun oli pahus vie kurkkuun leiriytynyt kaktus ja nyt on sitten lämpö nousussaan. Kaikki rohdot on nyt kaivettu kaapeista ja sormet ristissä toivotaan sen mukaista tokenemista huomiseen työaamuun. Suurimmat saavutukset tälle päivälle on ensi viikon töiden suunnittelun lisäksi makaronilaatikko ja muutama foto kuopuksen huoneesta. Muuten onkin mennyt ihan haahuillessa ja loikoillessa koko päivä.

Tyttöjen huoneet ei vielä blogissa ole juuri näyttäytyneet. Niihin on oikeastaan vain kannettu tavarat sisään, eikä vielä sen kummemmin sisustushommiin paneuduttu. Kuopus sai seinilleen kaksi seinällistä minttua väriä ja suloisen kaverin nuo mintut seinät saavat vaaleanpunaisen eri sävyistä. Kalusteet pysyttelevät valkoisena. Ikean kaapit tuunasin Superfrontin messinkisillä lankavetimillä, sama mallihan löytyy isomman vessan laatikostosta kromisena. String Systemin työpöytä päätyi tällä kertaa pienemmän tytön huoneeseen ja sohvanhakureissulla napattiin korkeampi lastentuoli pöydän kaveriksi. Le Klint -valaisin hankittiin meidän edellisen Suomen kodin makkariin, nyt se löysi paikkansa täältä Amandan huoneesta.


Lastenhuoneessa on mielestäni tärkeintä riittävä säilytystila leluille ja muille tavaroille. Olen koittanut opettaa lapset pitämään lelut omissa laatikoissaan, niin ettei ponit sekaannu barbien kanssa. Välillä paremmalla ja välillä vähän huonommalla menestyksellä. Mutta niin näyttää uudet leikit helposti saavan alkunsa, kun tietävät, mistä mikin lelu löytyy, eikä kaikki ole iloisessa sekamelskassa keskenään.

Tämän kodin lastenhuoneissa luksusta on myös tila. Molemmilla tytöillä on nimittäin yli 13 neliötä huoneessaan ja tilaan mahtuu parhaillaan kymmenkuntakin lasta leikkimään. Testattu ollaan, kun naapurustossa elelee aika mainio porukka leikkikavereita, joista osan kanssa on oltu kavereita jo vauvasta saakka.

Tähän tilaan olen itse asiassa tilannut jo kesällä pari uutta sisustusjuttua vähän luonnetta tuomaan, mutta niitä vielä odottelen saapuvaksi. Katsotaan hankintoja sitten tarkemmin, kunhan saapuvat.**Oohnoon Pink Bliss -pussilakanasetti sekä puiset Little Village-lelut ja Alphabet Blocks -kuutiot saatu


// This is how it looks in my younger daughter's room at the moment. In fact we haven't really spent any time decorating the girls rooms yet, just carried everything in. So I wish autumn brings in some kind of interior inspiration with these spaces.


** Pink Bliss duvet cover and wooden Little Village and Alphabet blocks from Oohnoo, gifted


 

6 kommenttia:

 1. Onpa ihana huone♡ ja tuo mintunvihreä seinä! Mikä sävy tuo on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sävy vastaa Tikkurilan Spa sävyä, mutta on siis Colorian maali. Tarkemmat maalisävyt löytyvät tästä postauksesta http://pastellimaja.blogspot.fi/2017/05/maalari-maalasi-taloa.html

   Poista
 2. Niin ihanan ja rauhallisen näköinen pikkuprinsessan huone <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Aika ihana tämä on jo nyt. Täydennystä tämän huoneen tunnelmaan on vielä postin mukana tulossa, katsotaan miltä sitten näyttää :).

   Poista
 3. Hei, mistä ihana "pinna"sänky mahtaa olla?

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!