10.9.2017

SYKSYINEN STAILAUS OLKKARISSA


// Kaupallinen yhteistyö: KP Interiors

Sateinen sunnuntai ja aamun rauhallinen hetki. Syksyn sade ei minua ahdista, syyskuun tyttönä nautin tuosta ropinasta ja veden vanoista ikkunaruudussa. Takassa palaa tuli ja haaveilen jo ensimmäisestä täysin terveestä päivästä ja lenkkeilystä syyssateessa. Sitä ennen täytyy tyytyä sateen romantisointiin sisätiloista käsin. 

Uusi sohva on otettu meillä tehokkaasti käyttöön, vaikka alkuun unohdinkin tämän sohvalla löhöilyn vaihtoehdon. Kaikkeen tottuu, myös kovaan kivilattiaan takapuolen alla. Näin syksyllä sohvaan on kiva kaivautua iltaisin teekupposen ja kynttilän ääreen. Sohvatyynyjen ja vilttien määrässä enemmän on syksyisin enemmän. Näissä kuvissa stailausyhteistyö KP Interiorsin kanssa saa jatkoa, kun kokeilin syksyn trendivärejä ja -kuoseja myös olohuoneen puolelle. Vihreän sävyt ovat olleet suosikkejani aina ja näissä tekstiileissä paisleykuvioisen lisäksi ihastuin erityisesti tuohon tummaan vihreänharmaaseen tyynynpäälliseen. Torkkupeittona sohvalla makuuhuonepostauksen samettipäiväpeitosta astetta boheemimpi vaihtoeto.








KP:n valikoimaan kuuluu myös Rugsolidin kauniit kierrätysmateriaaleista valmistetut matot, niin nahkaisena, muovisena kuin puuvillaisenakin. Tässä meidän sohvanurkkauksessa testissä musta nahkamatto, jota löytyisi myös isommassakin koossa. Pari Rugsolidin mattoa hankin jo aiemmin akuuttiin mattotarpeeseen, niistä kuvia sitten myöhemmin. Teekannu, mukit, marmorialunen ja lyhty - nekin kaikki KP:n valikoimaa. Mustan marmorialusen voisin hyvin kuvitella pesuainepullojen alustaksi vessoihin ja keittiöön tai koruille ja muulle kauniille pukeutumistilaan. Musta pieni teekannu on myös hauska oivallus teenjuojille, kannua löytyy yhden-, kahden- ja neljänkupillisen kokoisina. Ihana lahjaidea tulevaa juhlasesonkiakin ajatellen. 

Mitä pidät näistä syksyn sävyistä?

Edellisen postaukseni KP:n tuotteista osana makuuhuoneen sisustusta löydät täältä ja jutun itse KP Interiorsin liikkeestä puolestaan täältä.


// Autumn colours in the sofa corner as part of the styling collaboration with KP Interiors.



5 kommenttia:

  1. Syksyn värit näyttävät nyt todellakin olevan tekstiileissä vallalla. Paisley-kuviot, sametit, tikatut kuosit, murretut sävyt. Jollain tavalla ne viehtättävät, kun tila on stailattu kokonaisuudessaan tähän maailmaan ja varmaankin Habitaressa näkyy paljon tämän tyylin sisustuksia. Mutta ei oikein ole minun juttuni tämä tämän syksyn raskaan oloinen trendi vaan se skandinaavinen kepeys ja vaaleus :) Oletko muuten seurannut Monday TO Sunday HOME-blogia (mondaytosundayhome.blogspot.fi) ja Päivin instagramia? Hänen ihana Monday TO Sunday HOME lifestyle liike
    muutti elokuussa Espoon Mankkaalle, lähelle meitä :)) Modernin skandinaavinen ja tämä Päivin hieman boho tyylin
    sekoitus on se minun omin juttu sisustamisessa.

    - Sirpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Sirpa! Onpa ollutkin mielenkiintoista seurata Habitaren antia somen kautta. Tänä vuonna päätin olla itse lähtemättä paikan päälle, kun töissä on ollut sen verran haipakkaa. Joo, Päivin blogia olen seurannut jo pitkään ja tuo Mankkaan uusi kauppa on laitettu korvan taa jo seuraavaa tätivierailua varten, kun siinä lähellä asustaa. Päivillä on tosiaan kaunis tyyli, jotain samaa meillekin hakusessa.

      Poista
    2. Kiitos tiedosta. Toi Päivin blogi sekä insta ovat ihania! Minulla ihan läheinen sisustustyyli ja maku :)

      Poista
  2. Olipas ihanat kuvat! Tasta sain muutaman hyvan vari-idean tyynyja varten, kun minulla on tuo sama sohva �� Harmi, etta tama kauppa on minun Suomi-reitilta vahan kaukana.. heilla nayttaa olevan niin ihania astioitakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mimi! Tyynyjähän ei voi ikinä olla liikaa eikä liian monessa värissä :)! Joo voi olla tämä itäinen periferia tosiaan vähän kaukanan sinun reitiltäsi, mutta toivottavasti löydät jotain vastaavaa vähän lähempää!

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!