1.2.2014

HELMIKUUN EKA

Hei huomenta! Täällä on heräilty ihan uutena ihmisenä. Tammikuu ja tentti takana ja alla hyvät yöunet. Koulupäivä on tämäkin ja ihan kohta pakkaudun ompelukoneineni autoon, jätän tytöt vanhemman serkkunsa (meidän pelastava lapsenvahti) kanssa päiväksi puuhaamaan mukavia ja tulen sitten kukkakaupan kautta kotiin. Ehkäpä ukkelikin on siihen mennessä jo palautunut tämän viikon pohjoisen reissultaan. Tällä viikolla ollaankin tarvittu lapsenvahteja melkein joka päivälle, kun esikoinen kuumeili puolet viikosta. Viikonloppu on siis aivan erityisen odotettu. Kuviin tallentui viikon aikana ihmeitä tekeviä valoisia hetkiä, niiden voimalla suuntaan ihan kohta tuonne lumituiskuun.


Mukavaa helmikuun ekaa sinullekin!

PS. Jos ehdit niin käytähän 5 minuuttia sivulle ilmestyvään galluppiin. Saan siitä arvokasta tietoa, kuinka te lukijat koette blogini ja millaisia asioita täältä mieluiten luette. Gallupin pop up -ikkuna näkyy Indiedays- ja Indiedays Inspiration -blogeissa vielä ainakin tämän viikonlopun ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 50 euron arvoisia lahjakortteja. Yhteystietoja käytetään siis vain ja ainoastaan mahdollisten arvontavoittojen lähettämiseen, eikä niitä voida yhdistää yksittäisiin vastaajiin. Blogini kehittymisen kannalta olisin kovin kiitollinen galluppiin osallistumisestasi!

14 kommenttia:

 1. niin kaunista teillä kyllä.. :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia:)! Aivan ihana muuten tuo valumajälkityyny!!! Sitä olen itsekin katsellut "sillä silmällä":)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin, on vaeltanut meillä jo monessa huoneessa. Linumin viime syksyn mallistosta, omani ostin joensuulaisesta H&B Homesta.

   Poista
 3. Hei, niin ihastuttava blogi sulla! Mistä on muutoin tuo pinkki kissajuliste?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos ihanasta palautteesta!! Julisteen tilasin reilu vuosi sitten ruotsalaisesta Mokkasin-nettikaupasta http://www.mokkasin.com, missä myös paljon muita ihania.

   Poista
 4. Minäkin tykkään tuosta viimeisestä makuuhuonekuvasta, siinä on kaikki kohdillaan. Mistä on tuo väriä valuva tyyny, jota Viivikin ihaili?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoleton arkipetaus, peitot ja tyynyt sinne päin kiireessä heitelty :). Tyyny on Linumin viime syksyn mallistosta.

   Poista
 5. Minäkin tuota vikaa kuvaa ihastelen! Komppaan siis muita, tuo tyyny on i-ha-na! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittikiitti Hanna :). Haha, kuva päätyi viime hetkellä mukaan!

   Poista
 6. Tulin vastavierailulle! Kiva blogi sinulla! Liityin lukijaksi :).

  VastaaPoista
 7. Eksyin tänne muutaman mutkan kautta, ja aivan ihana blogi sinulla!!! Ihan hurjan inspiroiva ja täynnä iloa! :) Jään seuraamaan innolla sivujasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta palautteesta Jenni, iloitsen kovin sanoistasi! Tervetuloa Pastellimajan matkaan!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!