6.2.2014

MIKÄ IHMEEN OSTOHYVITYS?


Long time no see. Bloggausvaihdetta viritellessä oikealle taajuudelle sain Ostohyvitys.fi-verkkopalvelusta* mukavan yhteistyötarjouksen. Ostostelen mielelläni, mutta toisaalta onneksi mulla on kaupoissa ravaamiseen nykyään vähän aikaa ja mahdollisuuksia. Usein säästänkin aikaa ja vaivaa verkkokaupoissa asioimalla ja etenkin silloin, jos tiedän etten omalta paikkakunnalta haluamaani tule löytämään. Nyt sain Ostohyvityksen pojilta tarjouksen kokeilla, miten onnistuu bonusten kerryttäminen verkossa shoppaillessa eli sain virallisen luvan säästää ostostelun lomassa myös rahaa. En suinkaan usko olevani ainut naisihminen, joka perustelee ostoksiaan kotona monesti juuri sillä, että siinä tuhlatessa tuli samalla säästettyä hirmuisesti rahaa. Olenko väärässä :)? 

Pääsin siis tekemään koeostoksen jostakin Ostohyvitys.fi -verkkopalvelun alla olevista nettikaupoista. Ennen kuin suostuin, minun oli pakko tehdä vähän taustatutkimusta siitä, miten Ostohyvitys-palvelu oikein toimii ja ovatko sen käyttäjät olleet palveluun tyytyväisiä. Toki olin lukenut Ostohyvitys.fi -verkkopalvelusta muutamasta muusta blogista, mutta en ollut silti ehtinyt sisäistää ideaa saati kokeilla sitä itse omia nettiostoksiani tehdessä. Lukuisien blogi- ja keskustelupalstajuttujen perusteella sain palvelusta positiivisen kuvan ja päätin kokeilla.

Ostohyvitys.fi on siis verkkopalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat kerätä ostohyvitystä (engl. cashback) verkko-ostoksistaan. Palvelun alla on noin 450 eri verkkokauppaa Prismasta Zalandoon ja Ebookersista Sokokseen. Ostohyvitysprosentti vaihtelee verkkokaupoittain ja hyvitysprosenteista sekä palvelusta ja siinä mukana olevista verkkokaupoista löydät nopeasti lisätietoa Ostohyvitys.fi:n sivuilta.

Blogiyhteistyön merkeissä Ostohyvityksen pojat haluavat tarjota jotain kivaa teillekin: 5 euroa alkubonusta kaikille Pastellimajan lukijoille, jotka kirjautuvat palveluun tästä linkistä KLIK. Alkubonuksen saaminen ei siis vielä edellytä nettiostoksia, riittää kun kirjaudut tuosta linkistä Ostohyvitys.fi -verkkopalvelun käyttäjäksi. Jos päätät tehdä ostoksia Ostohyvityksen kautta, noudata tarkasti seuraavia ohjeita, jotta bonus kirjautuu varmasti Ostohyvitys-tilillesi:

-Kirjaudu sisään Ostohyvitykseen ja siirry valitsemasi verkkokaupan sivulle klikkaamalla vihreää "siirry kauppiaan sivulle" nappia. Siirryttyäsi verkkokauppaan, älä vieraile muilla sivuilla ennen kuin olet tehnyt ostokset. Selaimesta on syytä sulkea myös kaikki muut välilehdet ostosten teon ajaksi.

-Selaimessa ei tule olla käytössä Adblock, tai muita mainostenesto -lisäosia.

-Ostoksia tehdessä ei saa käyttää muita kuin Ostohyvityksestä löytyviä alennuskoodeja.

Omat ostokseni maksoivat noin 120 euroa ja hyvitystä sain n. 5 euroa. Äkkiseltään summa tuntuu pieneltä, mutta monesta pienemmästäkin nettiostoksesta kasvaa vähitellen ihan mukava summa, jonka voi pyytää maksettavaksi omalle pankkitilille heti, kun hyvitys ylittää 15 euroa. Tein omat koeostokseni Finnish Design Shopista, mikä ei varmaan yllätä ketään :). Kaikenlaiset kesävaatehankinnat tulevan talviloman varalle olisivat olleet niin paljon perustellumpia, mutta näin tässä oivan tilaisuuden hankkia jotain, mitä olen jo useampaan otteeseen hipeltänyt ja ajatellut hankkivani sitten joskus. Kokosinkin tämän tekstivoittoisen postauksen ilostukseksi lempparibrändieni Hayn ja Muuton piensisustussuosikkeja, joiden joukosta kotiutuu meille pari ihanuutta lähiaikoina. Kaikki kollaasin kuvat on napattu FDS:n valikoimasta.Tälläistä asiaa tänä iltana, suosittelen kyllä lämpimästi kaikille nettiostoksia harrastaville!!// * Blogiyhteistyössä Ostohyvitys.fi -verkkopalvelu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!