16.5.2018

IHANAN EDULLINEN


Keskiviikko ja edellisestä blogijutusta taas vierähtänyt tovi jos toinenkin. Työviikot ennen kesälomaa vähenee, mutta tahti vaan kiihtyy. Odotan sitä joutilaisuuden tunnetta, jonka kesä toivottavasti tuo tullessaan. Tänään sain siitä maistiaiseksi hetken, kun lapsen sairaspäivänä kaiken kirjallisen kotoa käsin tehdyn työn lisäksi maltoin istahtaa aurinkoiselle terassille nauttimaan kupin kahvia ja selaamaan pitkään lukematta lojuneita sisustuslehtiä. Koska viime aikoina kaikki inspiraatio on kanavoitunut työpaikan suuntaan, odotan niin kovin joutilaisuuden mukanaan tuomaa koti-inspiraatiota. Tänään tuo pienikin hetki sai pihasisustus- ja istutusideat laukkaamaan, kun ehti hetkeksi antaa mielessä kesäisille ajatuksille tilaa.

Uuden kodin ympärillä vellovan kulutusähkyn myötä on ilo uuden hankkimisen ohella myös kierrättää ja saada jotakin vaihteeksi tosi edullisesti. Ikean Vittsjö -hylly on noussut parissa vuodessa varsinaiseksi sisustushitiksi. Sen ei koskaan pitänyt tulla meille, mutta kun hylly oli naapurissa joutavana, niin ajattelin antaa sille mahdollisuuden ja kokeilla sitä makuuhuoneeseemme. Tuohon nurkkaan olin jo aiemmin suunnitellut jotain kevyttä ja pientä ohutrunkoista sivupöytää tunnelmavaloa ja kukkasia varten, joten tämä hylly saa palvella nyt siinä tarkotuksessa ainakin väliaikaisesti.

Hylly luo sopivasti särmää hailakoiden tekstiilien parina ja se on omiaan erilaisten asetelmien alustaksi. En muistanutkaan, kuinka kauniisti musta korostaa messinkiä. Flosin IC-pöytävalaisin on ollut vähän eksyksissä uudessa kodissamme ja nyt viimein sekin löysi paikkansa. Ensimmäisinä kukkakokelaina tässä kevään ensimmäiset pionit - aina yhtä taianomaiset! Nämä komeasti auenneet kaunokaiset sain kaverilta kiitokseksi ihan mitättömän pienestä avusta. Ei olisi tietenkään tarvinnut! Kiitos Marja!

Lämpöistä keskiviikkoa!

1 kommentti:

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!