13.7.2017

ASUNTOMESSUSUOSIKKINI // MUURAMEN HELMI


Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, ajattelin nostaa blogiin yhden varsinaisen helmen tämänvuotiselta asuntomessualueelta. 108-neliöinen Muuramen Helmi (kohde 19) on ihana rauhan tyyssija vaaleudessaan ja ajattomuudessaan kaikkien niiden tummemman sävyisten kohdevierailujen jälkeen. Muurametalojen messukohde on suunniteltu itsenäiselle naiselle, joka haluaa yhdistää kodissaan työn ja vapaa-ajan kompaktissa paketissa. Talon suunnittelussa on mietitty myös muunneltavuutta, sillä kookkaan työhuoneen voi jakaa myös kahdeksi pienemmäksi makuuhuoneeksi. Tämän talon ehdottomat valttikortit ovat sen avoimen keittiö-olohuonetilan lisäksi järvimaisema ja  viihtyisä terassi, josta löytyy omat alueensa mm. ruokailulle ja kesägrillailulle, auringonotolle sekä iltahämärän istuskelulle kamiinatulen loimua tuijottaessa.

Sisustuksen kohteeseen on suunnitellut Studiom3:n Minna Häkkinen. Sisustussuunnittelun lähtökohtana on ollut luoda stressitön ympäristö, jossa laadukas ja vähäeleinen sisustus huokuu rauhaa ja hyvää oloa. Tässä on kyllä totisesti onnistuttu. Talossa on ihanan seesteinen tunnelma. Talon sisustuksessa on käytetty paljon taidetta ja designia, munakoison värinen munatuoli varmasti yksi upeimmista talon klassikoista, mutta silti kokonaisuus on kodikas, eikä design sinällään huuda nimeään. Taas kerran todella taitava toteutus.

Jotain erityistä tämänkin talon harmoniasta löytyy, sillä ruokailu-olohuonetilaan on asennettu keinu. Vai  sittenkin valaisin?  Sense Light Swing-valokeinu on paremminkin moderni taideteos, joka liikkuessaan luo upean valonäytelmän tilaan. Näin mallikkaasti kiikussa uskalsi vauhtia ottaa Nuapurissa-blogin Maru: 

Kuvakiitokset:  Kerttu - Modernisti Kodikas

Tässä oli minun otokseni Mikkelin Asuntomessujen niistä kohteista, joihin me reilu viikko sitten saimme pienellä bloggaajaporukalla tutustua. Tänään messualueella vietetään pressipäivää ja blogit sekä muut mediat varmasti alkavat pien täyttyä muistakin messukodeista. Itse palaan Mikkeliin vielä messujen oheiskohteiden merkeissä.

Asuntomessut avaavat ovensa yleisölle ovensa huomenna ja minä toivotan kaikille seuraavien viikkojen aikana sinne suuntaaville oikein antoisaa messuelämystä!


// House Muuramen Helmi (Muurame's Pearl)  at Finnish Housing Fair.


4 kommenttia:

 1. Kaunis sisustus, aika ovela tuo keinu sisällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika hauska! Ei kai sen aikuisenkaan yksin asuvan naisen elämä tylsää tarvitse olla. Ajatus keinusta omassa kodissa ei tunnu ollenkaan hullummalta. Nythän täällä olisi tilaakin keinua :)!

   Poista
 2. Onko tietoa valkoisen seinämaalin sävystä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitettavasti minulla ole, varmasti jos Muurametaloilta asiaa kysyt, saat sävyn selville :).

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!