30.5.2017

IHANA LÖYLYReilun viikon takaisella Helsingin reissullamme aamupäivälenkkeilimme Kaivopuiston läpi sunnuntailounaalle Löylyyn. Eihän tätä paikkaa turhaan ollakaan hehkutettu! Meille sattui vielä upea kesäkeli terassilla istuskeluun. Burgerit ja lohisoppa maistuivat ja jos kotimatkalle ei olisi ollut pian jo kiire olisi täällä ollut ihana viettää päivää vaikka kuohujuomalasillisen äärellä. Helsinki on kyllä kesällä niin kiva kaupunki, joka puolella tapahtuu kaiken aikaa. Täytynee uusia kaupunkiloma taas kesemmällä./// "Löyly", wow, what an inspiring piece of architecture at the waterfront of Helsinki! Löyly means the steam rising from the sauna stove when throwing water on hot stones. Löyly is a public sauna and restaurant kind of a place where except the lovely view, interior and exterior, we enjoyed our Sunday lunch a fair week ago.

6 kommenttia:

 1. Helsinki on kyllä ihana kesäpaikka! Just matkalla kotiin minilomalta ja Löylyssä vierähti eilen tovi jos toinen herkutellen ja ihastellessa ja samalla lenkkeillessä ja ihaillessa maisemia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinkin teidän reissun instassa. Siellä on nyt ollut ihanasti lämpimämpääkin kuin täällä.

   Poista
 2. Kesäloma siintää jo tuossa pienen matkan päässä ja tässä juuri rustailen ylös asioita, joita haluaisin lomalla tehdä ja paikkoja, joissa käydä. Löyly on vielä näkemättä/kokematta, joten kiitos vinkistä/muistutuksesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä kestä! Helsingin suhteen itsekin laittaa mieleen aina uutta ja mielenkiintoista nähtävää, mutta pitäisi ihan kirjata ylös, koska paikan päällä puolet asioista unohtuu. Mutta kiva kaupunki, kun löytyy katseltavaa useammaksi kerraksi. Ihanaa lomaa sinulle!

   Poista
 3. Oltiin viime kesänä käymässä Löylyssä ja sius wau, upea paikka. Ihan parhaat näkymät merelle.

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!