25.3.2017

AIKAISEN AAMUN PELASTUS: NUTELLAJUUSTOKAKKU


Heissan! Minustahan on kovaa vauhtia kehittymässä tälläinen verkkaisen tahdin viikonloppubloggaaja! No mutta, parempi näin kuin ei koskaan, joten täällä taas, viikonlopussa mennään ja kovasti on ehditty jo tähänkin kellonlyömään mennessä touhuta. Instagram Storiesiin päivitinkin muutamat meidän perheen kootut laskuvideot. 

Tähän aamuun herättiin aivan liian aikaisin (koska valo ja aamuvirkku tytär) ja kroppa huusi erityisen vahvaa kahvia. Vielä kun jääkaapissa väijyi nutellajuustokakun loppu, jota leivoin eilisiltaisille illallistreffeille ystävien uuteen kotiin, niin aamiaismenu oli harvinaisen selvä. En ole amerikkalaisen juustokakun suurin ystävä ollut koskaan, enkä sitä itse asiassa ole omin käsin koskaan tehnyt, mutta kun maistoin tätä nutellaista versiota kummipojan synttäreillä, innostuin itsekin kokeilemaan. Pitkästä aikaa mukavan simppeli ja kivanmakuinen sekä -näköinen kakku leivottavaksi. Ei kyllä mikään kevytversio, joten tässä on nyt varmasti taas kakkua vähäksi aikaa maisteltu.Reseptin tähän nappasin täältä. Seuraavaksi onkin sitten tarkoitus leipoa vähän terveellisempiä juttuja, tarvikkeetkin odottelevat jo tekijäänsä. 

Meidän viikonloppu saa jatkoa raksalla siivouspuuhissa. Pariin viikkoon talolla ei ole tapahtunut juurikaan mitään ja lattiavalu on saanut siellä kuivaa rauhassa. Maanantaina siellä kuitenkin alkaa valmistua väliseinien ja -katon merkeissä, mikä jännittää erityisen paljon. Seinän paikat merkattiin torstaina ja muutama kommervenkki meinasi eteen tulla, mutta pienellä pähkäilyllä näyttää siltä, että seinät saadaan rakennettua suurin piirtein niin kuin alunperin suunnitelmissa olikin. Seuraaavan parin viikon aikana talon sisäpuolikin saa siis vähitellen lopullista muotoaan ja tilat konkretisoituvat kunnolla. Palailen kuvapäivityksin heti, kun jotain uutta kuvattavaa on tarjolla. 

Oikein ihanaa lauantaita sinne ruutujen ääriin! Palataan sunnuntaina vaihteeksi yhteistyöpostauksen voimin, kuulumisiin siis!// Baked Nutella cheesecake is a considerable brakfast choice in too-early mornings like today. Have  relaxing Saturday!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!