5.1.2017

PIENIÄ PAHEITA


Tänä jouluna ajattelin ansioitua ja olla tapojeni vastaisesti käärimättä itselleni yhtään itseostettua lahjaa pakettiin. Heti joulun jälkeen ajattelin kuitenkin korjata vahingon ja palkita itseni tästä ansiosta pienellä paheella. Eräs välipäivän rauhallinen ilta kaupungin jouluvalaistuksessa käveltyäni poikkesin päämäärätietoisesti Jo Malonen liikkeeseen nuuhkimaan. Päämäärätietoinen nuuhkiminen toki tarkoittaa sitä, että ostopäätös on tehty jo viimeistään kaupan kynnyksellä. Ainut arpomisen aihe olikin, että mitä tuoksua laitetaan. Olisin ihan helposti ottanut vaikka yhden jokaista.Koska ruokalistalta jäi taas makeat pois, niin sitä paremmalla syyllä huoneilma voikin sitten tuoksua siirapilta. Sweet Almond&Macaroon on juuri sopivasti mantelisen makea ja sopii tähän joulunjälkeiseen talveen kivasti. Heti, kun kynttilän raaskii ottaa esille kauniista paketistaan. Muistan monestikin karkkilakkoillessani menneeni irtokarkkikauppaan vain haistelemaan stä karkin kyllästämää huoneilmaa. Makean annoksen saa hyvin täyteen niinkin. Että sellainen selviytymisvinkki niille, jotka siellä uuden vuoden inspiroimana sokerilakossa kärvistelee :).

On muuten olemassa tuoksukynttilöitä ja tuoksukynttilöitä. Itse saan helposti tuoksukynttilöistä päänsäryn. Ja harmillisesti ne ovat yleensä niitä näteissä purkeissa olevia halpaversioita (toki poikkeuksiakin varmasti on). Menin syksyllä tälläiseen halpaan lankaan H&M:n kynttilän kanssa, mutta vaikka kuin kaunis purkki onkin, niin itse kynttilä jää kyllä valitettavasti polttamatta. Tälläiset oikein ainein tehdyt kynttilät ovatkin sitten ihan toista maata ja olen silloin tällöin sellaiseen valmis satsaamaan. Tykkään sekoittaa pelkistettyyn skandisisustukseen vähän korullisempia klassisempia aineksia. Ja kyllähän tälläinen kromikannellinen rusetilla varustettu tuoksukynttilä edustaa sitä tyylisuuntaa justiin eikä melkein. Tarpeeksi harmittomasti kuitenkin. Saapas nähdä, millaiseksi meidän tulevan talon sisustus sitten oikein rakentuu.

Tästä tulikin nyt juttu uudesta tuoksukynttilästä, vaikka tarkoitus oli ujuttaa juttuun mukaan vähän isompaa uuden vuoden mukanaan tuomaa kuviota. Mutta mennään tämän pienemmän ja harmittomamman aasin sillan kautta sitten vakavammin otettaviin aiheisiin vaikkapa heti seuraavaksi.


Mukavaa torstaita auringonapaisteesta ja melkein pakkasesta!// These Jo Malone's scented candles <3.

5 kommenttia:

 1. Onkohan tuo kynttilöiden ferrari? ;) Kaunis se kyllä on!
  Mä uhmasin pakkasta (-17) ja kävin kameran kanssa pienellä happihypyllä. Pahuksen kylmä! Mut eipä oo enää ensi viikolla... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniimpi kuin Ferrari :D! Sielläpä ollaan sitten helmikuun lopussa ihmeissään pakkasessa. Täällä ne muutamat päivät nollan tienoilla on jo ollut riittävän kylmä. Hih. Maassa maan tavalla.

   Voi juku, en malta odottaa sun reissukuulumisia!

   Poista
 2. Loppiaista teille! Täällä ihana auringon paiste ja savut piipuista kohoaa kohti taivasta kun pakkanen paukkaa tällä hetkellä -26. Mukava katsella ikkunasta ulos. Terveiset kaikille ja Onnea P:lle! Terveiset toiselta laidalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän myöhässä, kiitos! Loppiainenhan oli tosiaan ihan normaali arkipäivä täällä. Pakkasen hyvät puolet on kauniissa maisemissa, nauttikaa niistä!

   PS. Olet ilmeisesti kuunnellut P-Karjalan uutiset?! P kiittää ;).

   Poista
 3. Useampaan otteeseen kuultu.

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!