27.1.2017

PERJANTAIN HALVAT HUVIT JA VAIHTOEHTOKUKKASET


Keittiönpöytä kaipaa useimmiten kukkasia, etenkin aina perjantaisin. Tänään tuo kukkaspuutos ratkesi kuitenkin vähän vahingossa ilman kukkakauppavisiittiä. Muutama kippo vaihtoi kulkiessa paikkaa ja ruokailutila sai ihan kelpoisen centerpiecen ilman leikkokukkiakin. Tämä kippojen ja kuppien siirtely on kyllä vähän verissä ja välillä ne vaihtavat paikkaa useammankin kerran päivässä. Ei halvan huvin voittanutta. Jos viikonloppu silti mentäisiin tällä setillä. Täytyy nyt nauttia kaktuksista ja muista viherkasveista nyt, sillä muuton koittaessa joudun niistä surku kyllä luopumaan. Kahden-kolmen viikon muuttomatka pakkasessa tekisi niistä selvän.
Tänään onkin kuppien ja kippojen siirtelyn lisäksi vierähtänyt suurin osa päivästä koneella raksajuttuja ja muitakin Suomi-asioita hoitaessa. Sähkösuunnitelman deadlinen lähestyminen on saanut vähän vipinää myös sisustussuunnitelmiin ja taisin tänään löytääkin muutaman potentiaalisen valaisimen. Vähän helpompi on miettiä valaisinten paikkoja, kun on edes vähän osviittaa, minkälaista valaisinta mihinkin tilaan ollaan vailla. Päivätreenitkin jäivät poikkeuksellisesti tekemättä, joten päätinkin lähteä vielä illan combatiin ennen perjantairentoilua ja lamppuhaaveilun jatkoa sohvannurkassa. Lyhyestä virsi kaunis täällä tänään, siispä palautuskuohuva jääkaappiin viilenemään ja menoksi! Ihanaa perjantai-iltaa sinullekin!/// The alternative Friday flowers on the dining table today. The collection of different kind of cacti, real and ceramic, look actually even fresher just now. Soon I have to give all my green plants to better homes when moving back to Finland so have to take the most of them now. 
 


10 kommenttia:

 1. Kaunis koti teillä ja hieno kaktus, hyvin menee perjantaikimpusta!
  Sähkösuunnitelmaan kannattaa keskittyä ja tosiaan miettiä sisustusta, eipä tarvi myöhemmin vetää jatkojohtoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Me hiottiin sähkösuunnitelmaa ihan urakalla jo syksyllä, nyt onneksi ei ole enää kuin viimeiset tsekkaukset ja okei muutaman lampun suhteen olen muuttanut mieltäni. Siis lamppupistokkeideb paikkoja vielä hiottava.

   Poista
 2. Kaunis asetelma, kaktukset on kyllä kauniita. Kivaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heini, ihan sattumalta ilman sen suurempaa laskelmointia syntyi tämä asetelma vaihteeksi :). Kaktukset on <3. Samoin sinne, mukavaa viikonvaihdetta!

   Poista
 3. Kaunista :) millä maalilla ruokapöydän viereinen harmaa seinä on maalattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En osaa vastata, koska olemme asunnossa vuokralla ja vuokranantaja maalannut seinät ennen meidän tähän muuttoa. Lisäksi Briteissä toki eri maalit käytössä. Toki jos NCS-koodin tietäisin. :)

   Poista
 4. Onpas siellä kaunista, voi kun saisit nuo kaktukset tuotua tänne, kyllä ne vain niin ovat kauniita. Siellä on samat lehden sivut selauksessa kuin täälläkin! Ja tuo pistorasioiden mietintä ei oo kyllä mitään helppoa puuhaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja joo, tääkin viisisorminen on kasvanut kaksinkertaiseksi täällä, joten harmi niistä luopua. TOdennäköisesti eivät mulla siellä Suomen ilmastossa niin hyvin menestyisi :). Voi ollakin, tuo kuva taitaa olla poimittu kirjan sivuille jo kesällä. Kovasti kyllä pitäis nyt selata noita lehtiraamattuja läpi, ettei turhaan tarvitsisi kantaa mukana. Pistorasiat ollaan tavallaan jo mietitty syksyllä kohdilleen, mutta kyllähän ne tarvii vielä tarkastella ja uudelleen ajatella. Ja silti varmaan joku menee vika paikkaan :).

   Poista
 5. Löysin juuri ihanan blogisi ja voisin lukea sitä loppupäivän :) Mistä nuo ihanat Käsi-, Tiski- ja Siisti-purnukat ovat? Ja tuo vati mihin ne mahtuvat noin hyvin? Olen ihastunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :)! Pesuaineet ovat suomalaista Cilla's -sarjaa. Ekologisia ihanan tuoksuisia. Löytyy Cillan omasta nettikaupasta cillas.fi, Cillan liikkeestä Hietsunkulmasta ja jälleenmyyjiltä ympäri Suomen, joista löytyy lista Cillan nettisivuilta. Suosittelen kovasti. Vati on itse asiassa tullut alunperin glögimaustepurkkien alusena, löytänyt uuden käyttötarkoituksen näin.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!