28.11.2016

JOULUISTA TUNNELMAA LONTOOSSA


Kuvaterveiset jouluisesta Lontoosta! Ensimmäinen adventti saikin tänä vuonna vähän erilaisen näyttämön, kun päädyimme melko spontaanisti tänne lasten kanssa minilomalle. Tänään virittäydyimme jouluiseen tunnelmaan pääasiassa Winter Wonderlandissa Hyde Parkissa ja muun porukan suunnatessa hotellille iltapalalle jäin itse vielä kaupungille fiilistelemään upeaa jouluvalaistusta ja kauppojen näyteikkunoita. Parituntinen kului ihan vain Oxford Streetin, Bond Streetin, Piccadillyn ja Regent Streetin tunnelmaa ihmetellen. Niin kaunista!!Voi kun olisi ollut parempi kuvauskalusto matkassa, mutta ehkäpä näistäkin tummanpuhuvista kuvista tunnelma välittyy. Huomenna aamusta meillä onkin sitten vuorossa nopea visiitti Suomen suurlähetystössä, jonka jälkeen kaupunkiseikkailu jatkuu vielä hetken verran ennen Walesiin ja arkeen paluuta. Lupasimme erityisesti viedä tytöt Sea Lifeen Dorya ja Nemoa etsimään. 

Tähän kaupunkiin ei taida kyllä koskaan kyllästyä. Lukuisten visiittien jälkeen Lontoo tuntuu jo melko kotoisalta, mutta silti täällä riittää aina vain uutta ihmeteltävää. Majoitumme muuten jälleen keväältä tutussa hotellissa, jolle annoin suuret suositukseni tässä jutussa. Eivätpä alittuneet odotukset tälläkään kertaa. Aivan ihana paikka! Mutta nyt pää tyynyyn, jotta huomenna jaksaa taas taaplata pitkin Lontoon katuja. Ihanaa alkavaa viikkoa ja ihan virallista joulunodotusta!!
/// Christmas lights in London are just something magical!8 kommenttia:

 1. Oih, ihanuutta. Olin juuri itsekin viikko sitten Lontoossa, ja usko pois kun sanot; olet todellakin onnistunut näiden kuvien kanssa nappaamaan kiinni kaikesta siitä kimalluksesta ja talvisesta tunnelmasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lontoosta kyllä tosiaan löytyi mieletön joulutunnelma. Tekisi mieli mennä vielä kerran uudelleen, vaikka päiväseltään :).

   Poista
 2. Kylläpä on upeat jouluvalot ja koristukset. Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 3. Kyllä tunnelma tosiaankin kuvista välittyy, ihana Lontoo... pakko päästä sinne fiilistelemään!

  - Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole vaarallisia tälläiset reissupäivitykset!? Itselleni ainakin syttyy samantien matkakuume, kun toisten matkakuvia katselen. Etenkin paikoista, joissa itsekin on ennen käynyt.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!