17.10.2016

KAVALIER JA MUITA MAKKARIN SUOSIKKEJA


Taannoin julkaisemassani synttärituoksupostauksessa lupasin palata vielä erikseen makkarin uuteen valaisintulokkaaseen, jonka hankin pilkkahintaan Lontoon Designjunctionin näyttelytuotteiden joukosta. Kyseessä on jo edellisen vuoden näyttelyssä ihastelemani messinkinen kekseliäs yksinkertaisuus ruotsalaisen Rubn Lighning -valaisinbrändin valikoimasta. Kavalier-valaisinta valmistetaan messingin lisäksi mustana ja valkoisena. Vaikka tähän Walesin asuntoon meillä ei ollutkaan tarvetta uusille valaisimille, niin tiesin kyllä löytäväni tälle paikan sitten uusista tilavammista neliöistä. Olin ensin ajatellut laittaa valaisimen säilöön, mutta en tietenkään raaskinut. Ja tuohon makkarin  yöpöydälle se ainakin toistaiseksi jäi. Valaisin kaipaa vielä toisenlaista poltinta, sillä tuo kellertävän oranssi lasi tuossa näyttelykappaleessa ei oikein minun kauneustajuani hivele. Vaikkakin illalla hämärässä se luo ympärilleen mukavan kynttilämäisen näyn. Aivan himmeimmällä "liekillään" valaisin toimii itse asiassa oivana yövalona, meillä kun taas vaihteeksi on tuota yöllistä lastenhuoneesta tulevaa trafiikkia riittänyt.Varmasti kyllästymiseen saakka jaksan puhua makkarin valkoisten lakanoiden puolesta. Noissa Oohnoon* lakanoissa on kuitenkin sopivasti jotain geometric web -kuvionsa ansiosta. Toisaalta täytyy myöntää, että nyt hämärän vuodenajan koittaessa olen salaa hieman haaveillut myös tummemmista lakanoista. Mutta tässäkin palaan taas siihen perustavanlaatuiseen tosiasiaan, että meillä ei ole näissä neliöissä tilaa enää yksillekään säilytettäville lakanoille. Saanan ja Ollin Myrskyn jälkeen -kuosi on aivan ehdoton syyssuosikkini, se tuo metsän lähelle tuon vihreän tyynyn parina. Ja vaikka siitä syksy mieleen tuleekin, niin tyyny on tainnut olla viimeiset kaksi vuotta aina esillä jossain huoneessa. Siitä tuntenee ajattoman klassikkokuosin.
Juttelin Designjunctionissa pitkät pätkät Rubn Lightningin ruotsalaisen edustajan kanssa ja kävi ilmi, että tällä hetkellä heidän tuotteitaan ei jälleenmyydä missään Suomessa. Jos siellä lukijoissa on pienempien sisustusliikkeiden edustajia, joiden valikoimaan heidän tuotteet sopisivat, ottakaa koppi. Rubn Lightning tuntui olevan vailla sellaista jälleenmyyjää, jonka tiloissa tuotteet pääsisivät hyvin esille eivätkä hukkuisi suurten tavaratalojen valikoimaan toisinaan hieman sotkuisillekin osastoille. Rubnin koko valikoimaan pääset tutustumaan täällä.


Valaisin: Rubn Lightning Kavalier
Lakanat*: Oohnoo Geometric web // saatu
Tyynyt: Saana ja Olli, Svanefors,  DIY
Juliste: Desenio // saatu


/// Kavalier table lamp from  the Swedish Rubn Lightning.

6 kommenttia:

 1. Onpas kaunis valaisin ! Yksinkertaisen kaunis :) Ja värikin on just hyvä.

  Miten teillä projekti etenee ? Laitahan kuulumisia senkin tiimoilta tulemaan.
  Haliterkkuja <3 Meillä satoi tänään lunta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole, tavallaan hauskakin. Ja värikin on <3.

   Laitan projektiterkkuja tässä ihan lähipäivinä, huomenna toivottavasti saadaan vähän taas varmuutta asioihin, niin en lähde puhumaan höpöjä suuntaan enkä toiseen.

   Voih, lunta! Ensilumi on aina yhtä ihmeellinen! Toivotaan kuitenkin, että idässä pysyis maa sulana vielä tovin ;). Halit takasi!!

   Poista
 2. Hauska yksinkertainen valaisin, kaikkea ne keksiikin! :)

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!