23.6.2016

OI BRIGITTE!


TV-tasolle on laskeutunut rauha. Vihdoin. Tai ainakin hetkeksi,  jos vaihtelunhalustani voi mitään ennustaa. Vuoden aikana olenkin kokeillut siihen jos jonkinnäköistä asetelmaa ja välillä jättänyt tason tyhjäksikin. Image Republicin juliste Brigitte Bardotista pääsi viimein kehyksiin ja kokoaa nyt kivasti tuon sekalaisen rykelmän ympärillään. Suosikkilehdet ja pari kirjaa näyttävät oikeastaan aika kivoilta tuollaisissa sotilaallisissa pinoissa, niitä onkin tullut pitkästä aikaa selailtua ihan urakalla. Mutta vielä pieni lumoutunut huokaus: kyllä osaa olla nainen kaunis!

Juhannuskukiksi napsin muutamia yksittäisiä hortensian kukintoja parvekkeen ruukuista maljakoihin. Ja eiliseltä kauppareissulta kannoin vielä pari uutta pionipuskaa mukanani. Niistä täytyy nyt nauttia ihan koko rahan edestä, pian niitä ei saa taas mistään pitkään aikaan.

Juhannussuunnitelmat on täällä vielä aivan auki. Huominen on toki vielä ihan normaali koulu- ja työpäivä. Ja tänään nähdään, kuinka käy tämän päivän Brexit-vaaleissa. Ihan hirvittää jo valmiiksi, enkä taida olla täällä ainoa. Siispä katsotaan, miten pian täältä tullaan maitojunalla kotiin vai päästäänkö vielä kuitenkin ne jauhomakkarat jonnekin luontoon grillaamaan ennen sitä ;). Toisekseen meidän pieni koululainen on voinut huonosti loppupäivän, vietettyään aamupäivän koulun sporttipäivässä paahtavan kuumissa olosuhteissa. Liekö juonut raukka tarpeeksi, vähän auringonpistosta pahoin pelkään. Kuumettakin näytti reppanalla olevan. Mutta jos näyttää siltä, että juhannus menee kotosalla sairastaessa, niin onneksi riittää tässä lahdellakin tapahtumaa, kun Extreme Sailing Series on tullut taas kaupunkiin ja parvekkeelta käsin voidaan katamaraaneja katsella. Harmi vaan, että ne komeat miehistöt eivät tänne saakka erotu :).

Oikein ihanaa ja leppoisaa juhannusviikonloppua teille lukijoille, saunokaahan meidänkin puolesta!


6 kommenttia:

 1. Kauniita näkymiä ja todellakin juliste kokoaa asetelman kivasti <3 Mukavaa juhannusta teidän perheelle!

  VastaaPoista
 2. Kaunista jälleen ja toipumista potilaallesi. Saunotaan ... mukavat juhannukset sinnekin täältä toiselta laidalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos T! Ama ressu sairastaa vieläkin :(. Oih ja voih saunaa, mutta elokuussa sitten mekin koko vuoden eestä heitetään löylyä kiukaalle. Taidetaankin pitää kavereille sellainen saunavastaanotto :D!

   Poista
 3. Täällä kans monta monta puskaa pioneita, nyt nautitaan :). Ihanaa juhannusta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin oltu kotona ihan urakalla tuon pienimmän kipuillessa, niin oonkin ehtiny ihan urakalla pioneissa silmiäni lepuuttaa ;). Toivottavasti teillä on ollut mukava juhannus!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!