30.5.2016

KAUNIS VINO


Heippahei, niin ihana viikonloppu takana! Meilläkin on ollut kunnon kesä täällä eikä kylmästä merituulesta ole ollut tietoakaan. Vietimme sunnuntaita yhdellä lempparirannallamme surffaillen, suppaillen ja uiden. Ei tarvinnut enää märkäpukua ja jopa minulta jäi talviturkki Atlanttiin. Corelihakset huutavat hoosiannaa suppitreenin jäljiltä, niin mahtava fiilis, tätä lisää! Loma muuttuu silti vain paremmaksi, sillä ihan pian saadaan rakas ystävä Helsingistä muutamaksi päiväksi kylään. Joten eiköhän me rantahuvista pidetä kiinni vielä tulevinakin päivinä. 

Vieraiden tulohan tarkoittaa minulle sitä, että haluan siivota paikat puhtoisiksi ja mahdollisimman vieraanvaraisiksi, joten tämä aamu kuluukin sitten sipistellessä ja leipoessa. Taidan lähettää tytöt ja miehen ulkoilemaan ja itse nautiskella hiljaisesta touhusta. Täällä vietetään koululaisten half term -loman lisäksi jälleen bank holiday -vapaapäivää, joten miehellekin suotiin kolmen päivän vapaa. 

Viime viikolla siivoillessani lumipallo alkoi vaihteeksi vyöryä ja yhden tavaran vaihtaessa paikkaa, vaihtoi paikkaa myös toinen ja kolmas. Edullista sisustamista toki, kun mitään uutta ei tarvita. Tämän vuokra-asunnon miinuspuoliin tosin kuuluu se, että vuokraisäntä suhtautuu nihkeästi seiniin tehtäviin reikiin. Siispä monta Suomesta tuomaamme kalustetta tai sisustusesinettä on edelleen vailla omaa erityistä paikkaansa ja siitä syystä ovat olleet vähän kiertolaisen roolissa. String-hyllyt ovat edelleen kuplamuovissa, kuten pari seinänaulakkoakin. Iina Vuorivirran kuparireunainen Vino-peili sen sijaan on kiertänyt pian vuoden päivät pitkin tasoja ja lattioita, nyt nostin sen ensi kertaa makkarin kaapin päälle. Jospa se siinä saisi taas vähän enemmän ansaitsemaansa huomiota, vaikkei sen kahden suunnan peilausominaisuus siinäkään pääse hyvin oikeuksiinsa. Ehkäpä vielä joku päivä saadaan tällekin kaunokaiselle sen ansaitsema oma paikka ja vieläpä ihan seinään kiinnitettynä.







Tokihan peilin nostaminen kaapin päälle sitten tarkoitti sitä, että sen paikalta osa tauluista siirtyi alas ballerinahameen kaveriksi. Nyt ei puutu kyllä enää kuin ranskan kielen alkeiskurssi ja lennot Pariisiin. Vai mitä? Jospa nämä ranskahenkiset sisustusdetaljit makkarissa miellyttäisi minun ranskatarmaista ystävääni, joka saa luvan häätää miekkosen sohvalle muutamaksi yöksi nukkumaan. Vielä puuttuu samppanjapullo jääkaapista, mutta eiköhän me sekin hoideta kuntoon tämän päivän aikana. Siispä Bienvenue rakas Elsa! Sua on kovasti täällä odotettu <3


/// Details from our bedroom. The copper mirror by Iina Vuorivirta is called Vino and it's still one of my interior favourites. 



Tyllihame: Drama Gallery
Paris-juliste: Desenio
Vino-peili: Lokal 
Seerumi: Mia Höytö

8 kommenttia:

  1. moikat! Arvaa vaan kuka vilukssa heitti kans talviturkin höytiäiseen....TOUKOKUUSSA?....eiHUONO!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei kyllä tosiaankaan huono, minäkin olen kyllä viluillut yleensä pitkälle heinäkuuhun ennen kuin olen uskaltanut. Mutta nyt pääsi meriveden lämpötila kyllä yllättämään. Voi olla, että ehdin siis tänä kesänä useammankin kerran uimahommiin.

      Poista
  2. Kauniit kuvat/asetelmat!
    Mä olen kokeillut suppailua vain kerran ja nyt olenkin katsellut millaisia SUP-kursseja ja -retkiä olisi tarjolla. Olisi kiva oppia parempi tekniikka. Loistava kesälaji!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu! On kyllä melko matalan kynnyksen kesälaji, jos vain saa varusteet käyttöönsä.Meillä on oma suppilauta ja mela (kaikkien muiden surffikamojen lisänä..), tuollainen iso kiinteä lauta on tietty vähän hankalaa kuljetella, mutta sellaisiakin reppuun mahtuvia puhallettavia tiedän olevan. Suppaus on kyllä helppo oppia ilman kurssejakin, jokainen tyylillään, treeni on taattu joka tapauksessa.

      Poista
  3. Siis mä niiin haluan tuon peilin!!! Just eilen kävin taas googlailemassa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se kaunis ja ajaton. Itseäni ei kyllästytä edelleenkään edes tuo kuparireuna, vaikka kuumimmat kuparitrendit ovatkin kääntyneet jo messinkiin. Tosin nyt varmasti sen messinkisen valitsisin, jos olisi hankinta vasta edessä päin.

      Poista
  4. Ihana peili ja aivan mun suosikkivärejä makuuhuoneessa, tykkäilen taas ja ihastelen kuvia useaan kertaan! :) Ja respectit talviturkin heittämisestä, minä harkitsen asiaa tapani mukaan sitten elokuun puolella. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu <3! Joo ei tuo uintihomma ihan munkaan tapaista ole ollut tähän aikaan vuodesta, mutta ihan yllätyin itsekin, kuinka lämmintä matalalla Atlantiin rannalla olikaan.

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!