1.2.2016

PÄIVÄN SINISET


Hei vaan helmikuu! En usko, että tammikuu on koskaan kulunut yhtä nopeasti kuin tänä vuonna! Mutta hyvä vain, vauhdilla mennään kohti kevättä myös täällä meillä, missä ensimmäisissä kukkivissa puissa on jo väriä havaittavissa ja silloin kun ei tuuli vie tukkaa päästä, ulkona tarkenee hupparissa. Me aloitettiin helmikuu pukemalla aamulla reippaasti taas koulu- ja jumppauniformut ylle, iltapäivä otettiin iisisti lukien ja leikkien. Aamulla laitoin instaan kuvan makkarista ja hoksasin, että on muuten lakanoiden vaihdon aika. Samalla piristin makkarin valkeaa talvi-ilmettä ripauksella kevään sinistä.

 
 Helmikuussa on tiedossa mukavia juttuja, eniten odotamme tietenkin parin viikon päästä alkavaa lomaa koulusta. Täällä kouluvuosi jaksottuu keväällä paljon kivemmin kuin Suomessa. Helmikuun puolivälissä on ensimmäinen lomaviikko, pääsiäisenä sitten yli kaksi viikkoa. Toki pääsiäisloman jälkeen alkaakin kesälukukausi, jota kestää aina heinäkuun loppupuolelle saakka. Mutta kesäkuussakin on viikko lomaa, joten kuutta viikkoa pitempiä koulupätkiä ei lapsilla ole.
 
Mutta nyt hakemaan isompikin koulusta! Lupasin viedä tytöt savipajaan maalaamaan ruukkuja tänään, joten katsotaanpa, millaisia taideteoksia saadaan aikaan!
 
Mukavaa maanantaita ja hyvää starttia helmikuuhun!
 
 
/// Hello February and blue details in the bedroom.
 

6 kommenttia:

 1. Helmikuuta sinnekin. Eilen kotiuduin kolmen yön reissulta ja kyllä oli vilskettä ... sairautta.. huh huh. Illalla oli niin hiljaista istua saunassa. Terveiset toiselta laidalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huiskeen jälkeen on hyvä päästä vähän rauhoittumaan :)! Puhumattakaan nyt sitten saunasta!!

   Poista
 2. On kyllä kauniisti sisustettu :3 ihania sävyjä sinisissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erja! Eikä käy sininen kyllästyttämään, kun yksi väripilkku päätyi illalla pyykkikoriin, toinen astianpesukoneeseen :). Kukatkin alkavat näyttämään jo eiliseltä päivältä :D. Siis, jäljelle jää lopulta tyyny!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!