13.1.2016

SADETTA UHMATEN


Vaikka täällä on viime viikkoina satanut niin paljon, että monessa paikassa Walesia tulvii todella rajusti, me emme kuitenkaan ole aina jääneet sateen takia sisälle. Retkeillä voi talvellakin, vaikka olosuhteet ovatkin usein vetiset ja luonto karuimmillaan. Viime viikonloppuna haluttiin saada meidän tyttöihin vähän liikettä ja vaihtaa hetkeksi maisemaa. Kylmää mereltä käyvää tuulta vältelläksemme lähdimmekin sitten ihan spontaanisti valloittamaan yhtä uutta vesiputousta. Vähän pohjoiseen meiltä sijaitsee Waterfalls Country, jossa melko lähekkäin sijaitsee useampikin vesiputous. Nyt meillä oli vuorossa Sgwd Clun-Gwyn -putous, josta ei näin sateisena aikana kyllä vettä puuttunut. Juuri ehdittiin syödä eväät ja kuunnella veden kuohua, ennen kuin alkoi olla jo kiire pimeän alta takaisin autolle. Kuvat ovat nyt yhtä lukuun ottamatta puhelimella otettuja. Mutta eipä niuhoteta kuvan laadussa, veden pauhun saattaa aistia näistäkin.


 

Vaikka nytkin ropisee ulkona vettä melkoisen mallikkaasti, niin kyllä täällä välillä paistaa niin ihanasti, että sadepäivät eivät ainakaan vielä ole masentaneet millään tasolla. Huomisesta eteenpäin onkin luvannut taas aurinkoisia päiviä useamman päivän verran. Ajattelin käyttää valonsäteet hyödyksi ja kuvata teille viimein muutamat suunnitteilla olleet jutut kotona. Nyt tartun kuitenkin puikkoihin, jos saisin tuon neuleen pian valmiiksi näitä kylmiä päiviä lämmittämään.
 
 
/// Our Sunday adventure to Sgwd Clun-Gwyn Falls in Brecon Beacons was well worth it although the weather was rainy and it was soon getting dark. After a long period of rain here in Wales the mass of water was just awesome.
 
 

4 kommenttia:

 1. Hei! Olemme lähdössä nyt alkuvuodesta perheen kanssa ensimmäistä kertaa Lontooseen. Osaisitko suositella jotain hyvää ja monipuolista sisustusliikettä johon voisi tehdä tehokkaan piipahduksen, koska lapset 6 ja 9v. eivät niinkään viihdy sisustuskaupoissa 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Nyt täytyy sanoa, että kannattaa ehkä mieluummin googlata kuin kysyä minulta. Olen viettänyt päivän Lontoossa täällä asuessani, ja silloinkin puolet päivästä meni Designjunction-messuilla. Itse piipahdin Selfridges:n alakerran sisustusosastolla sekä Aesopin liikkeellä kosmeettikkaostoksilla. Toivottavasti olen tässä asiassa pian viisaampi, kyllähän ne Lontoon sisustuskaupat täytyy vielä valloittaa minunkin. Mukavaa Lontoota teille, kunhan matkan aika koittaa!!

   Poista
 2. Vau! Ollaan juuri Panamassa ja tehdään huomena tai ylihuomena retki vesiputoukselle :) Cant wait!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No wau! Panama ja vesiputoukset kuulostavat kyllä hitusen ihanalta! Enjoy!!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!