15.1.2016

JULISTEET SISUSTUKSEN PIRISTYKSENÄ


+ Yhteistyössä Desenio


Sain ennen joulua valita Deseniolta julisteita kotiimme. Julisteilla on helppo piristää kodin ilmettä ja niitä on mukava vaihdellakin aina vuodenajan ja sisustusfiiliksen mukaan. Meillä taulut tunnetusti seilaavat huoneesta toiseen ja erikokoiset printit ovat monesti mukana tasojen päälle sommittelemissani asetelmissa. Kauniita printtejä ei vain voi vastustaa.

Desenion valikoiman kattavuudesta johtuen julistevalinta ei ollutkaan mikään helppo tehtävä. Hyviä vaihtoehtoja oli niin paljon, että vatvoin valintaani rehellisesti sanottuna ainakin kolme viikkoa. Kanssabloggaajien ja instagramin kuvavirrassa olen törmännyt aivan vastustamattoman kauniisiin ja inspiroiviin taulukollaaseihin, mutta tämän asunnon ehdoilla päädyin itse valitsemaan printit lopulta ennemminkin yksittäisiksi tauluiksi sinne tänne kuin kokonaiseksi tauluseinäksi. Tässä postauksessa pieni kurkistus valitsemiini julisteisiin, jotka tulevat varmasti näkymään tulevissa sisustuspostauksissa useamminkin.


Suosikeikseni julisteista nousivat aivan ehdoitta Desenion uutuudet Clouds sekä Mountain Tops.  Forest ja Paris seurasivat heti kannoilla. Nämä julisteet valitsin 50x70cm koossa. Isojen julisteiden lisäksi valitsin vielä pari pienempää printtiä, jotka näette varmasti sitten, kun saan niille oikeanlaiset kehykset. Deseniolla on muuten valikoimassa myös kehyksiä. Erityismaininta kultaisille ja kuparisille kehyksille, joita ei niin vain joka kaupasta löydäkään. Kannattaa käydä katsomassa Desenion valikoima ja inspiroitumassa nettisivujen taulukollaaseista, mikäli laadukkaasti mattapintaiselle paperille painetut kohtuuhintaiset printit kiinnostavat.
 

10 kommenttia:

 1. Onpa hienoja! Tuo Paris puhuttelee kovasti ♡
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä puhuttelee! Ja se oli varmasti yksi syy, miksi sen valitsinkin. Yllätyksekseni se oli ensimmäinen juliste, jolle mieskin antoi positiiviset maininnat. Traagisen kaunis.
   Mukavaa viikonloppua myös sulle Outi!

   Poista
 2. Ihanat valinnat! Mä sain kanssa valita julisteita ja ainakin yksi valintani oli sama kuin sulla<3

  VastaaPoista
 3. Desenionin julisteet ovat niin ihania, että on varmasti ollut valinnan vaikeus. Oletko muuten kuullut yrityksestä Mapiful (mapiful.com)? Heiltä voi tilata mieleisensä kartta julisteen, näiden London, Paris, New York, ym. tavallisten lisäksi. Itse ajattelin tilata julisteen paikasta, joka meille on merkityksellinen eli Kingston-upon-Thames. Lontoon aikanamme asuimme tällä esikaupunkialueella. Teille sopisi mainiosti Gardiff :))

  - Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Sirpa! Joo luin tuosta Mapifulista jostain norjalaisesta sisustusblogista ja oli tietenkin heti pakko käydä kokeilemassa, miltä näyttäisi ne oman elämän paikat Joensuu, Zermatt tai Cardiff. Etenkin jos vielä Suomeen palataan, niin täältä jäisi kiva muisto kartan muodossa. Tosi kiva idea, kun voi laittaa omat spesiaalit lempipaikat kartaksi ja kehyksiin.

   Poista
 4. Minä olen surffailut Desenion sivuilla jo viikkokausia osaamatta päättää mitä tilaisin. :) Clouds on ainakin listalla, mutta olen myös harkinnut jotain metalliprinttejä, samoin kuin uusia vihreitä printtejä, jotka toisaalta kiehtoo mutta toisaalta vierastan sitä vihreää. Ehkä tästä postauksesta saan potkua viedä oman tilaukseni loppuun. ;) Hienot valinnat teillä, ja tuo Paris on tosiaan jotenkin hätkähdyttävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoinen valikoima, eiko? Niitä metalleja ja vihreitä minäkin pyorittelin osaamatta valita kuitenkaan. Julisteissa on se kiva puoli, että niitä raaskii vaihdella mielensä mukaan useamminkin. Valkouviin liittyy niin paljon enemmän tunnetta, että itselläni on ainakin vaikeaa ottaa mitään valokuvia pois kehyksistä, kun ne kerran olen niihin laittanut. Tsemppiä valintaan :)!

   Poista
 5. Upeita valintoja, yllättäen aika samoja itsekin tekisin! Olen sitä Forest printtiä katsellu (taidettiinkin jutella) ja tää clouds veti kyllä pitkän korren myös. Printit piristää kummasti sisustusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, eikä niin tolkuttoman kalliitakaan nämä ole, sopivia kukkarolle. Minuun kolahti yllättäen nuo vuoret vielä enemmän kuin tuo metsä. Ajattelin, että laittaisin ne vierekkäin johonkin, mutta päätyivätkin ihan eri tiloihin lopulta.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!