20.8.2015

UUDISTUNUT INDIEDAYS


Terveiset klassisesta brittisäästä! Koko päivän on satanut kaatamalla ja meillä meni sen myötä tyttöjen kanssa suunnitelmat uusiksi. Ollaan vietetty ruutuaikaa ihan urakalla, maalattu, leivottu ja leikitty.  Otettu ihan iisisti, avattu välillä ikkunaa ja hengitelty raikasta meri-ilmaa. Tyttöjen katsellessa ohjelmiaan minulla oli aikaa tutustua paremmin tiistaina julkaistuun Indiedaysin muodonmuutokseen.
 

 Sivustouudistuksen myötä portaaleja on nyt kaksi: Styles&Trends ja Living&LifestyleStyles&Trends-portaalin alla kirjoittelee muodin ja muiden ajankohtaisten ilmiöiden aallonharjalla elävät nuoret ja rohkeat bloggaajat, kun taas Living&Lifestyle-portaalissa kirjoitetaan ennemminkin perhe-elämän vinkkelistä, arjesta ja juhlasta, sisustuksesta, hyvinvoinnista, ruuanlaitoista ja leipomisesta.  Ei liene vaikea arvata, kumpaan portaaliin Indiedays Inspiration-blogeihin kuuluva Pastellimajani lukeutuu! Living&Lifestyle-portaali on uusi blogikotini.


Kahden pääportaalin lisäksi sivustolta löytyy kuusi teemaportaalia, joita Indiedaysin tiedotteessa kuvataan näin:
 
Lookbook.fi on muodin teemaportaali, josta löydät uusimmat trendit ja bloggaajien vinkit vaatekaapin täydentämiseen.

Beautybox.fi on kauneuden teemaportaali, joka kertoo kauden meikki- ja hiustyylit tuotevinkkeineen ja tutoriaaleineen.

Foodlover.fi on ruuan teemaportaali, joka tulee apuun kun tarvitset ideoita ja ohjeet herkulliseen ateriaan.

Livingspace.fi on sisustuksen teemaportaali, joka sukeltaa kodin ja sisustamisen upeaan maailmaan.

Motivation.fi on hyvinvoinnin teemaportaali ja kiinnostava uutuus terveellisten elämäntapojen ystävälle. Sivustolla bloggaajat jakavat omat kokemuksensa ja vinkit treenaamiseen ja hyvinvointiin.

Lifie.fi on oman elämän tapahtumat yhteen kokoava teemaportaali, joka tarjoaa hengähdystauon arjen keskelle. Seuraa bloggaajien elämän kiemuroita ja jaa heidän kanssaan niin ilot kuin surut.
 
Pastellimajan juttuja voit siis löytää minkä tahansa teemaportaalin alta, sen mukaan, mistä täällä milloinkin inspiroidutaan kirjoittamaan.


Ensivaikutelma uuteen sivustoon on mielestäni onnistunut. Sivustoilla on helppo liikkua ja eri teemojen mukaan löytää itselleen helposti mieleistä luettavaa. Omat suosikkiblogit tai uudet, omia kiinnostuksen kohteita koskevat blogit on myös helppo löytää blogihaun avulla. Kannattaa käydä tutustumassa uuteen sivustoon ja lukaista läpi toimituksen laatima artikkeli 5 vinkkiä uudistuneen Indiedaysin käyttöön , jonka avulla pääsee nopeasti jyvälle uudistuksesta.


Itse lukeudun blogien suurkuluttajiin. Kiitos juurikin Indiedaysin moni bloggaaja on minulle ihan oikeastikin tuttu ja kunkin kuulumisia on kiva lukea blogin välityksellä, mutta moni blogi niin Indiedaysistä kuin sen ulkopuoleltakin on lukulistalla pelkästään niiden tarjoaman sisustus-, leipomis- ja elämäntapainspiraation takia. Silloin tällöin pistäydyn lukulistani ulkopuolella, suosikkiblogieni lukulistoilla oleviin blogeihin, Instagramin kautta löytämiini blogeihin tai juurikin Indiedaysin sivuilta löytämiini blogeihin.
 
Olisi todella mielenkiintoista kuulla, minkälaisia bloginlukijoita teistä lukijoista löytyy? Onko sinulla pitkä lukulista suosikkeja vai luetko vain harvat ja valitut? Millaiset aihepiirit teitä eniten kiinnostavat? Kertokaahan!
 
Niin ja miten nuo kuvat sitten liittyvät juttuun? No lähinnä siten, että olen koittanut nyt kesällä pitää huolen ihan perinteisestäkin lukemisesta. Miten mukava tunne onkaan todella pitkästä aikaa, kun ei nukahda kirja naamalle jo toisen luetun rivin jälkeen, kuten mulla arjen oravanpyörässä usein tapana on, vaan on päässyt riittävästi levättyään ihan virkeänä nauttimaan lukemisen flowsta, jolloin täytyy lukea vielä yksi luku ja sitten vielä yksi. 


4 kommenttia:

 1. Tuntuu, että kaikki muut löytävät vain hyvää sanottavaa tästä uutuudesta, paitsi minä. Mielestäni koko systeemi on niin sekava, etten tajua siitä mitään vaikka olen nuo tekstit lukenut jo useampaan kertaan. Pitääkö joka postaukseen laittaa tunnisteeksi ensin tuo pääportaali ja sitten vielä joku noista teemaportaaleista?
  Sinulla kuitenkin näkyy olevan tämänkin postauksen tunnisteena ihan noi tutut vanhat, eikä näitä uusia. Auttakaa nyt viisaammat tumpeloa bloggaajaa!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sait varmasti meiliä tällä viikolla ja selvennystä asiaan? Ainahan uuteen siirtyminen vähän opetuttaa, mutta kohta huomaat sen sujuvan kuin vettä vain :)! Itsekin vielä treenaan noita! Tsemppiä Kristiina! Lukijoiden ei onneksi niitä tunnisteita tarvitse miettiä, ja heidän näkövinkkelistään olen itsekin uusilla sivuilla surffaillut.

   Poista
 2. En olekaan vielä tutustunut uudistukseen, mutta kiva että kotiaiheiset blogit löytyvät nyt helposti. Mulla on pitkä lukulista ja kutsun itseäni blogien suurkuluttajaksi. Ehkäpä se tarkoittaa, että luen vähemmän paperilehtiä tai katson televisiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No löytyy kyllä helposti ja eri kodin aihealueetkin on selkeästi eriteltyinä, kuten myös muiden teemaportaalien aiheet. Tietynlaisten juttujen (esim. leivonta, lastenhuone, matkustus) etsiminen on mielestäni tosi helppoa. Kannattaa siis tutustua!

   Itselläni on kyllä myös television katsominen jäänyt ja lehtiäkin tulee vähemmän luettua kuin ennen. Tosin toivon, että löytäisin telkkaristakin vaikka pari hyvää sarkaa katsottavaksi, mutta en vain jaksa käyttää aikaa niiden etsimiseen.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!