23.8.2015

SUOMIPOSTIN PAULOISSA



Tällä viikolla postilaatikosta löytyi mieluista postia. Mummi oli muistanut meitä parilla DVD:llä, sisutuslehdillä sekä makeisilla. Tyttöjen katsellessa Risto Räppääjiään minä olen huolella tutkinut uutta Asun-lehteä. Ensimmäinen numero vaikuttaa ainakin todella kauniilta ja inspiroivalta. Lehden päätoimittaja Ulla Koskiselta ei kyllä oikein muuta voi odotakaan. Sadepäiviä täällä on viime aikoina riittänyt ja ne ovat olleet aika täydellisiä kuvien kaltaiselle kahvin hörppimiselle ja köllöttelylle.  

 




Tällä viikolla juhlistettiin pienimuotoisesti myös miehen synttäreitä. Leivottiin juhlapäivänä tyttöjen kanssa pikkupavlovia, joita rääpittiin vielä seuraavinakin päivinä. Mulla ei muuten ole koskaan mitään hyviä lahjaideoita miehelle ja pakettiin on yleensä päätynyt joku kauluspaita tai huppari, jos nyt niitäkään. Taidan olla myös jo vitsi itsekirjoitettuine lahjakortteineni, jotka pikaisesti raapustan, kun en muutakaan keksi ja joita mies ei koskaan muista käyttää. Halvaksi on siis käynyt meidän suhteen historiassa nuo miehen lahjat, joten tällä kertaa jahkasin lahjan kanssa alkukesästä saakka ja ihan pyöreiden kunniaksi ajattelin panostaa. Ja vaikka lahja saapuikin perille pari päivää myöhässä, taisin kerrankin onnistua yllättämään! Lahjan näkemiseltä tuskin tulette tekään täällä blogissa välttymään.

Nyt näyttäisi koko päivän jatkunut sade väistyvän ja taivas kirkastuvan, joten me taidetaan lähteä autokaupoille. Tyttöjen koulun aloitus lähenee hurjaa vauhtia ja minun täytyisi siihen mennessä kunnostautua itsenäisenä kuskina, ilman apukuskin paikalla istuvaa kuiskaajaa. Liikenteen oppiminen uudessa kaupungissa on aina oma hommansa jo oikeanpuoleisessa liikenteessä, saati sitten vasemmanpuoleisessa. Mutta eiköhän se siitä vihdoin mene jakeluun, kun saan pian kolmesti päivässä sahata koululle ja takaisin. Pitäkäähän peukkuja!


 

17 kommenttia:

  1. Ihanan lahjan olette Suomesta saaneet :)
    Tsemppiä autolla ajamiseen -muistelen vielä kauhulla omaa ajoani Englannissa.
    Mukavaa alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ihana arjen ylläri! Kiitos! Kyllä se siitä, kun vain ahkerasti ja rohkeasti lähtee ajamaan. Oon onneksi jo treenannu jonkin verran. Sinne kanssa, mukavaa uutta viikkoa!!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Matto on House Doctorin Block, joita saa useammassa eri koossa. Omani tilasin täältä Briteistä, mutta Suomesta löytyy myös monesta eri nettikaupasta, kun laitat vain googleen ton maton nimen.

      Poista
  3. Löhöilypäivää on täälläkin tullut vietettyä tänään. Jotenkin ihanaa vaan olla kun eilen oli vieraita koti täynnä.
    Tsemppiä sinne kuskille, ajelehan varovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvähyvä , löhöily kannattaa aina :)! Ja kiitos, tsemppejä tarvitaan!

      Poista
  4. Rohkea autoilun opettelija oot! Minulla menis pupu pöksyyn! Minulla menny pyöreät ihan ohite, välitähän ONNEA sankarille! Ihan alkoi jännittää mitä paketista paljastui ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ei kyllä muu auta. Jos koulu olis ollut kävelymatkan päässä, oltais pärjätty ilman toista autoa. Mutta laitettiin hyvä koulu koulumatkan pituuden edelle, joten nyt sit joudutaankin vähän ajelemaan. Mutta toisaalta, se taas mahdollistaa mulle aika paljon enemmän aktiviteettia tyttöjen kuskausten välissä ja päästään myös tyttöjen kanssa paljon vapaammin liikkumaan P:n ollessa töissä. Bussitkin on kyllä täällä tosi käteviä, mutta niillä nyt ei kuitenkaan ihan joka paikkaan tule lähdettyä.

      Eipähän tuo sankari niistä paljon meteliä ole tainnut pitää, ei tuntunut olevan kovin mielekäs merkkipäivä ;), vaikka lahja olikin mieleen. Hahaa, pidän vielä tovin jännityksessä! Ja onnet välitetty!

      Poista
  5. Onnittelut P:lle! Muistelehan multa puuttuu se mistä viimeksi puhuttiin! Kohta mustikkametsään .... terkut toiselta laidalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välitän onnittelut! Marjaonnea! Ja huokaus, voikun pääsisi mustikkametsään! Täällä tosin näin yhdellä vesiputousreissulla muutamia mustikanvarpuja ja raakileita alkukesästä, joten jos oikein lähtisi Onneksi pensasmustikat on täällä myös aika hyviä.

      Poista
  6. Muistan itse miten ihana oli saada paketteja Suomesta, kun asuimme ulkomailla 80-luvulla. Ne oli juhlapäiviä, kun sai suomalaista karkkia ja leffoja! Tsemppiä liikenteeseen, mun aivot ei varmaan ymmärtäisi vasemmalla puolella ajamista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No varmasti etenkin siellä kaukana. Ei llut silloin ennen vielä Suomi-herkkuja toimittavia nettikauppoja. Ovat kyllä sen verran tyyriitä, että ei nyt ihan ensimmäiseen salmiakin tuskaan tulisi tilattua. Ja joo, vähän hitaasti käy munkin aivot, mutta käyvät kuitenkin. Melkein joka päivä oon nyt koittanut ajaa, mutta vasta kerran yksin. Toisaalta odotan kyllä sitä omaa autoa, pystytään päivisinkin vähän eri malliin touhuamaan. Bussia ei tule ihan joka paikkaan otettua.

      Poista
  7. Voi, paljon onnea P ja haleja teille kaikille sinne kauas! <3

    VastaaPoista
  8. Nyt kyllä meni ihan ohi P synttäri, välitä hänelle paljon onnea meiltä kaikilta. Tsemppiä autoiluun😀.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä se niitä sattuneesta syystä tainnut paljon mainostaakaan :), mutta herra ikämies kiittää. Ja kiitos, koitan hioa ajotaidot sille mallille, että uskallatte sitten mun kyytiin hypätä, kun tänne saakka pääsette :)!

      Poista
    2. Juuri eilen haaveilin kun katoin noita sun kuvia että jos me vaan joskus hypättäs tyttöjen kanssa koneeseen ja tultas sinne. Voit tulla sitten noutamaan meidät kentältä;).

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!