24.7.2015

LÄHTÖTUNNELMIA & SISUSTUSSATTUMIA


Meillä alkaa olla täällä laukut pakattu täyteen rihmankiertämiä, uikkareita ja aurinkovoiteita. Pari päivää on mennyt kaupungilla ravatessa, hellevaate ja -hattukokoelmaa täydennellessä. Huomenna aamulla ajetaan Lontooseen ja sieltä pariksi viikoksi etelän aurinkoon. Vaikka täällä Walesissakin ollaan vielä ikään kuin lomalla, iloitaan kaikki jo yhteisestä ajasta täysin lomamoodissa. Ei ole kiusausta käydä maalaamaan seiniä tai järjestelemään vaatesäilytystä paremmalle mallille. Erityisen iloinen olen miehen lomasta, hänellä kun edellisestä moisesta on vierähtänyt jo yli vuoden verran aikaa.
 


Olimme koko kevään miettineet lähtevämme Kreikkaan ainaisen Espanjan sijaan, mutta mitä vielä. Innosta puhkuen varasimmekin lennot ja majoituksen puolet Kreikkaa halvemmalla vanhasta tutusta talven lomakohteestamme Kanarialla. Yhtä äkkiä ajatus tutusta ja turvallisesta, juuri meidän perheelle hyväksi koetusta lomakohteesta tuntuikin paremmalta kuin uuteen kohteeseen matkaaminen.  Kun koko kesä on ollut yhtä uutta kohdetta täällä Britanniassa, olo on siis melkein kuin kotiin olisi menossa. Miehelle tutut purjelautailukuviot, lapsille uima-altaat ja leikkipuistot, mulle läheiset kaktuskukkulat lenkkipoluiksi. Voidaan heittäytyä suoraan vanhoihin kuvioihin ensimmäisestä aamusta alkaen. 
Näiden muutaman hassun sisustussattuman siivin toivottelen teille mukavaa viikonloppua! Itse karkaan vielä illalliselle täällä asuvien suominaisten voimin. Luvassa hyvää seuraa, niin uusia kuin vanhoja tuttavuuksia, sekä itämaista ruokaa. Varmasti virkistävä happihyppy tästä kotiäidin elämästä!
 
Ai niin, reissun aikana postailen tai olen postaamatta. Fiilikset ja nettiyhteydet näyttävät. Adios!
 

16 kommenttia:

 1. Moi! Terkkuja meidänkin lemppari lomakohteeseen �� (varmaankin) Voin kertoo et kyllä tää Suomen "kesä" on herättänyt kaipuun etelän suuntaan ja lämpimille rannoille... kiva lukea teidän kuulumisia ja niin kivalta näyttää kuvissa teidän meininki. Hyvää lomaa!�� t. Riitta K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun jätit kommentin Riitta! Tää on kyllä niin huippu kohde, eikä näyttäis pettävän tälläkään kertaa!

   Poista
 2. Hei mukavaa ja rentouttavaa lomaa koko perheelle :) :) Terveiset toiselta laidalta!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa ja rentouttavaa reissua teille😀. Mukava olisi ollut lähteä mukaan "kotiin" mutta ehkä sitten talvella pääsemme myös sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3! Jotenkin koko ajan vilkuilen, jos teitäkin näkyisi täällä :). Outoa olla ilman! Täällä on kyllä taas ihanaa ja niin kotoista!

   Poista
 4. Ihanaa lomaa teille! ja kivaa iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heini! Ilta oli hauska ja ruoka niin hyvää!

   Poista
 5. Hauskaa iltaa ja oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa koko teidän perheelle.

  VastaaPoista
 6. Rentouttavaa lomaa!

  T. Kristiina H.

  VastaaPoista
 7. Oi, ihanaa lomaa! Minäkin täällä odottelen omaani...

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!