27.7.2015

HEINÄHATUN UUSI HATTU


Terveiset Bahia Felizistä! Yhteydet näyttää toimivan, joten ajattelin haastaa itseni tekemään päivittäin muutakin kuin lojumaan auringon alla. Siispä pieniä tunnelmapaloja luvassa täältä Kanarian auringon alta. Se onkin täällä niin paljon lämpimämpi kuin talviaikaan, ja toisin kuin talvella, tuuli vain helpottaa oloa.
 
Ensimmäinen päivä oli kerrassaan ihana. Tässä muutama fiiliskuva palmun alta. Pääroolissa of course meidän huttumuruset ja niiden uudet kesähilppeet. 
 
 Eräs uusi kaverini Walesissä totesi parin kerran näkemisen jälkeen, että hänelle tulee meidän tytöistä mieleen Heinähattu ja Vilttitossu. Toinen niin ajattelevainen ja herkkä. Kuuliainen tyttö, joka haluaa toimia niin kuin isojen tyttöjen kuuluukin. Toinen taas huithapeli oveluus, joka keksii koko ajan kolttosia ja välillä ihan vahingossakin joutuu pikkupulmiin. Sitä he kyllä totta tosiaan ovat. Eilen illalla aloitettiin iltasaduksi uusin kirja, jossa Vilttitossukin on lähtenyt kouluun. Kauhulla siis odotan, miten tuo meidän itsetehty Vilttitossu syksyllä oikein keksii. Mrs. Leetä hän ei kuulemma ainakaan aio totella.
 
Uusi päivä ja uudet kujeet. Aurinko ja altaat kutsuvat, hasta luego ja mukavaa maanantaita!
 

8 kommenttia:

 1. Ihanat pikkupimut kesäfiiliksissä! Nauttikaahan auringosta, mä koita sinnitellä kotimaan harmaudessa vielä reilun viikon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä huippukaksikko, vaikka välillä ovatkin niin ärsyttäviä jotta :)! Nautihan lomastasi, postauksia odotellessa!

   Poista
 2. Ihanat pikku sisarukset! Nauttikaa auringosta, täällä oli eilen ja tänään puoleenpäivään kuin syksy sää. Meilläkin alkaa keskiviikkona vilskettä ...... terveiset toiselta laidalta!

  VastaaPoista
 3. Voi suloisuutta noita teidän tyttöjä. Heinähattu ja Vilttitossu...sopii hyvin teidän tytöille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuntuu kyllä, että vetävät jotain roolisuorituksia noilla nimillä :), niin kolahtaa luonteet yksiin!

   Poista
 4. Suloiset tyttöset. Ja kylläpä nämä kuvat saivat kaipaamaan lämpimämmän auringon alle täältä Suomen kesästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan ne :). Suomeen onkin osunut ilmeisen huono kesä, mutta jospa ensi kesä ois sitten sitäkin parempi!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!