25.2.2015

PINKITÖN VAPAAPÄIVÄ


Näin arkityöläisenä tuntuu vallan kummalliselta olla keskellä kirkasta päivää kotona, vieläpä ihan terveenä ja aivan yksin. Yökoulusta johtuva vapaapäivä katkaisi kivasti viikon. Aamukahvit kotona juotuani ja hetken hiljaisuutta ihmeteltyäni käytin mielikuvitusta ja ryhdyin siivoamaan ja pesemään pyykkiä. Pinkki väki oli toimitettu aamulla hoitoon, joten sain raivata lelut ja muut lojuvat tavarat ihan rauhassa paikoilleen ilman että joku levitti samaan aikaan uusia tavaroita ympäriinsä. Varsinaista äiti-ihmisen glamouria, kuten myös hetken pinkitön eteinen :).
.

Kumpparit ja kuravaatteet on saatu kaivella esiin täälläkin. Itselle lähinnä nuo ensimmäiset. Epätavallisen lämmintä ja märkää on ollut idässäkin. Vaikka kuinka ihana kevät onkin, toivottavasti se ei saapuisi tänne kuitenkaan liian aikaisin. Minun puolestani pakkaset ja talvi saisivat tovin vielä jatkua.

Tietääkö joku muuten, onko noille kumppareille jotain "hoitoainetta" olemassa? Vasta syksyllä ne hankin ja nyt ovat saaneet pintaansa tuollaista vaaleaa ja kiiltävä pinta on alkanut himmentyä. Vai onko se tarkoituskin?!

10 kommenttia:

 1. On se kumma miten jopa siivouksesta nauttii kun sen saa tehdä ilman jälkikasvua pyörimässä jaloissa. Meillä lapset on jo niin isoja, että onneksi hoitavat omat huoneensa ja auttavat tiskeissä ja pyykissäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Meillä vähän ontuu tuo lasten siivoaminen yleensä. Välillä isompi haluaa luututa ja pyyhkiä pölyjä, mutta leluista saa naputtaa päivittäin :).

   Poista
 2. Kyllä se tosiaan yksin siivoilu on nautinnollista ja varsinkin lopputulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on. Lopputulos tosin yleensä säilyy ohikiitävän sekunnin :)

   Poista
 3. Tulin tunti sitten treeneistä ja vastassa oli hiukan erinäköinen eteinen.. Toisaalta se on elämää ja vielä tulee ne päivät, kun valitamme hiljaisuutta ja kaiholla muistelemme lastemme lapsuutta. Itsekin toivon vielä pakkasia ja oikeaa talvea, voisin nauttia lumesta viime talvenkin edestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä muuttui kyllä myös meno heti kun hain tytöt kotiin. Täytyyhän niitä elonmerkkejä olla, siitähän se kodikkuus syntyy ja koti on asujiensa näköinen. Täytyy toivoa, että lunta ja pakkasta vielä hetkeksi tulisi. Keväästä voisin alkaa nauttia sitten pääsiäisenä.

   Poista
 4. Kelit on ihan plääh, eikä ole edes talvilomaviikko mennyt.
  K-kengästä olen ostanut esim. Crocseille sopivan "kiillotusaineen". Miksei se sopisi kumppareillekin. Käy kysymässä.

  Mökö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Kiitos vinkistä, täytyy käydä kysymässä!

   Poista
 5. Liekö nykyisin jo ihan kumppareille omakin hoitoaineensa, mutta lähinnä se pinta pitäisi saada pysymään "kosteana". Eli ensihätään se nahkakenkien pikakiillottaja käy (sellainen silikonisieni, mitä kaikki miehet käyttää juhlakenkien kiillotukseen :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Kirsi! Täytyy perehtyä tähän nyt, kun kumppareille alkaa olla kohta enemmänkin käyttöä.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!