13.8.2014

ARJEN OTTEESSAHeissan pitkästä aikaa! Arki on saanut meidän perheestä melko napakan otteen, blogitaukokin virui aivan huomaamatta ja täysin suunnittelematta yli viikkoiseksi. Kesän postaustahdin jälkeen se tuntuu itsestäni ikuisuudelta :). Töitä on takana viikko ja huomaan jo nyt, että pedantti kotiminä on ollut hieman hunningolla. Jotain kaunista olen silti koittanut täältä sekasorron keskeltä löytää. Eilen illalla omaa värisilmää kutkuttivat petaamattoman pedin jäljiltä lattialla lojuvat tyynykasat. Vaikka kovin on mustavalkoiseksi meilläkin elo muuttunut, niin kyllä vain kuvien pehmeä värimaailma ihastuttaa edelleen. Matterhorn-taulu sai meiltä viimein sijaiskodin, kun sain kesäduunini onnistuneesti päätökseen ja veljeni asunnon myytyä. En uskalla kiintyä siihen kuitenkaan niin paljon, että tekisin reiän seinään. Taulu matkaa varmasti sopivan tilaisuuden tulleen uuteen kotiinsa Etelä-Suomeen.


Eiköhän tämä arki tasoitu jossakin vaiheessa, kun perinteisistä lukukauden aloituskiireistä ja -paineista on selvitty. Bloggailen, kun ehdin ja pysyn hereillä. (Tämäkin juttu pyrki linjoille jo eilen illalla, mutta uni vei voiton kesken kaiken :)!) Kaikenlaista muutakin jännää on meneillään ja siitäkin palan innosta kertoa teille heti, kun saan luvan :). Puolivälissä viikkoa mennään, joten mukavaa menoa kohti viikonloppua!!

14 kommenttia:

 1. Kaunis taulu, minun olisi kyllä tuosta hankala luopua, jos olisin sen edes visiitille kotiini saanut! :D
  Minulla vasta alkoi loma, mutta perusarkea täällä jo kaivataan kesän epäsäännöllisten työvuorojen ja aikataulujen jälkeen! Muutama viikko vielä jossain välitilassa ja syyskuussa sitten viimeistään sitä normieloa 24/7 tai ainakin yritetään! :D

  -Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIinpä, taulun omistajat kävivät eilen kylässä, mutta eivät onneksi muistaneet kysellä taulun perään, se tais siis saada jatkoaikaa meillä :). Onhan tässä arjessa puolensa. Ja perjantait tuntuvat aika mukavilta ainakin :)!! Mukavaa lomailua sinne!!

   Poista
 2. Taulu on melkoisen huima! Harmi, että on vain lainassa. Tsemppiä arkeen, sitä ainakin täällä tarvitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja, tsempit on aina tarpeen, etenkin aamuisin, että saadaan porukka liikkeelle. Sinne toivon samaa!!

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Oonko onnistunut vahingossa tämän kommentin poistamaan!?! Ei ole ollut kyllä tarkoitus. Ei pitäisi seikkailla täällä blogissa ja tehdä samaan aikaan montaa muutakin asiaa :). Anteeksi Taina!!

   Poista
  2. Hei Hanna!:) Eilen lukiessani tuota uusinta postausta, huomasin, että kommenttini oli poistettu, ja olin ihan äimän käkenä. Mietin, että mitä ihmettä oli suustani päästänyt, sillä yritän olla kommenteissani aina kohtelias ja positiivinen. Meinasin jo laittaa sähköpostia kyselläkseni, olinko loukannut jotenkin.:))) Joten olen vain helpottonut kuullessani, että kyseessä on inhimillinen erehdys.:) Taulu on ihan mielettömän upea ja sopii teille, kuin olisi siihen suunniteltu.:)

   Poista
  3. Mulle on sattunut näin parikin kertaa ja joka kerta nolottaa yhtä paljon! Et todellakaan sanonut mitään kummaa, muistan vielä hyvin lukeneeni sen kommentin. Anteeksi vielä kerran!

   Poista
 4. Hieno taulu S:lla ja H:lla :). Taas kerran on blogissasi kauniita kuvia. Hyvin valittu tyynyt, värit sopivat hyvin yhteen taulun kanssa (ainakin kuvien mukaan).

  Hyvää viikonloppua!

  T: Kristiina H.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin. Tyynyjen ja taulut värit sattuivat ihan sattumalta yksiin. Taulu on niin iso, että en keksinyt sille parempaa paikkaa, missä voisi olla lattialla. Reikiä seinässä vältellen. Mutta onpa vain ollut mukava herätä Matterhornin juurelta :)!

   Poista
 5. Kauniin sävyisiä kuvia ja tunnelmaa.
  Mukavaa lauantaita

  terkuin. Sanna

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!