18.6.2014

VALMIINA KESÄKELEIHINTämän kesän uusi hippimekko roikkuu hengarissa, rihkamatkin on aseteltu jo asentoonsa. Paperikassillinen bikineitä, pitsiä ja rokkihattu. Kaikki valmiina, kun vain se kesä tulisi takaisin. Pientä lohtua viileyteen pientareen kukista sekä Componibilin hautaamista villasukista ja lökäpöksyistä.


Olipa kesäkelejä tai ei, niin juhannus on aivan  nurkan takana joka tapauksessa. Meillä on huomenna edessä armoton auton pakkaus. Matkaseura on tiedossa, mutta määränpää toistaiseksi tuntematon. Karavaanielämän parhaita puolia. Mennään sinne, missä sataa vähiten ;)!

19 kommenttia:

 1. Ah mitä kuvia!!! Niin kaunista!!! Kyllä tuo kesä vaan saisikin tulla, kuljin niin paksuissa vaatteissa tänään vaikka vähän aurinko jo pilkottikin pilvien lomasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitti Laura! Käsittämätön on taas tämä Suomen kesä. Ensin paistaa ja sitten jo seuraavassa hetkessä sataa rakeita ja luntakin jossain. Mutta vielä on onneksi kesää jäljellä, täytyy toivoa, että heinäkuussa se vasta alkaa.

   Poista
 2. Ihania kuvia ja tunnelmia! Mekkosi on ihanan kesäinen ja mätsää loistavasti noiden lupiinien kanssa :-)

  Upeaa juhannusta koko poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! Eikö vaan, olihan nuo lupiinit ja mekko melkoisen laskelmoitu mätsäys :). Hyvää juhannusta myös teille!

   Poista
 3. Asuvalinta on ainakin ihan kohdillaan juhannusta ajatellen! Toivottavasti siellä paistaa, minne karavaaninne parkkeeraatte. :) Hyvää juhannusta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on kyllä saanut odotella kaapissa tänä juhannuksena. Onhan tuo aurinkokin pilkahdellut, äsken satoi rakeita.

   Poista
 4. Hentoja, hienoja värejä kuvissasi. Kaikki kuin puuterilla sipaistuja! Hyvää juhannusta sinulle!

  VastaaPoista
 5. Hyvää Juhannusta Hanna! Ihana maksimekko (itsellä postissa odottaa maksimekkonen :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää juhannusta myös sulle Minttu! Pari päivää tuossa mekossa jo kotona hengailin. Maksimekko on varmasti hellepäivänä ihanan vilpoisa.

   Poista
 6. Mistä tuo ihana maximekko on hankittu?

  VastaaPoista
 7. Mistä tuo ihana maximekko on hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. New Yorker -liikkeestä. Näitä oli montaa kuosia, omani ostin mallinuken päältä, kun tää kuosi oli ostettu Kuopion Matkuksessa jo loppuun :).

   Poista
 8. Hei ihania kuvia!! :) Mulla on kanssa tuo Ikean vaaterekki ja mietin noit Hayn henkareita siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuo oli varsinainen heräteostos, kun tuntui, että tarviin nyt nopeaan jotakin ratkaisua pikkuruisen vaatehuoneen ongelmaan. Lastenhuoneeseen haaveilen meidän kylän seppämestarien takomaa värikkääksi maalattua versiota. Nuo Hayt sopivat kyllä valkoiselle tangolle hyvin ja vaatekokoelmalla voi vaihtaa huoneen värityksen ihan kertaheitolla :).

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!