17.6.2014

REISSUSSA RÄHJÄÄNTYNYT


 Heipparallaa!

Täällä aletaan pikku hiljaa toipua Jukola-kankkusesta. Eikähän siihen tietenkään syynä ollut tuo yksi oman suorituksen ja telttasaunan jälkeen nautittu palautusjuoma vaan vuorokausi ulkoilmaelämää, viiden kilsan rypistys louhikkoisessa maastossa, liejupellossa tallustelu ja huonosti nukkuttu yö asuntoautossa miesten kisaa välillä seuraillen. Mulla oli veljeni lisäksi reissussa mukana kuvissa näkyvät serkukset, joita ei väsyttänyt vielä edes yhdeltä yöllä. Hurjan jännäksi meni ja miesten voitto saatiin lopulta jälleen Joensuuhun, mikäpäs sen hienompi päätös viikonlopulle!

Kameralle osui huonosti kuvia itse kisoista, sillä kuvaustiimini saapui viimeisen rastin tuntumaan viisi minuuttia sen jälkeen, kun olin jo saapunut vaihtoon. Aikamoista aliarviointia ;). No joo, yllätin kyllä suorituksellani itsenikin. Siis hyvin meni, ilman virheitä ja juoksukin sujui lenkki- ja suunnistusmeriitteihini nähden mukavasti. Kiitos kaikille tsemppiterveisensä jättäneille täällä ja facebookin puolella! Kyllä tosiaan kannatti uskaltaa pitkän tauon jälkeen, oli se vaan niin mukavaa touhua pitkästä aikaa. Kuvasaaliina yllä siis kaikkea muuta kuin itse kisaa. Mutta tehän tietenkin katsoitte kisat telkkarista, joten ette jää nyt mistään paitsi, ettehän!? :)


Ja aivan kuin tuo Jukola ei olisi ollut riittävästi yhdelle viikonlopulle, ajelimme nimittäin sunnuntaina vielä Matkuksen ostoskeskuksen ja Ikean kautta pois ja kotiuduimme vasta illalla muutaman ruskean paketin kanssa kotiin. Eilen illalla kasasimme uudet hankinnat ja koitankin niistä saada kuvia tänne ennen juhannusta ja meidän tulevaa Suomi-kierrosta ja karavaanarielämää.

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa hullunhauskalta! Ja ihanan elämänmakuisia kuvia :). Kivaa juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitähän se taitaa vähän ollakin. Suunnistajat on kyllä ihan oma heimonsa :). Kiitos samoin sulle Jutta, ihanaa juhannusta ja lomaa!

   Poista
 2. Oltiinkin samaan aikaan Ikean kassoilla :), mut hukkasin sut sitten näköpiiristä niin en ehtinyt moikkaamaan.. Kivaa reissua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpas sattunut! Meillä olikin vähän säätöä, kun mulla kaksi kärryä tavaraa ja jouduin hälyttämään kassoille autosta apuun kirjaimellisesti nukuksissa olleen veljeni. En kyllä tajunnut siinä ympärilleni vilkuilla. Koitetaan nyt törmätä täällä vähän paremmalla onnella vielä kesän aikaan, kunhan reissusta kotiudutaan!

   Poista
 3. Voi kuinka hauskaa menoa tuolla on varmasti ollut. Mahtavaa! Mun ystävä oli siellä kans ja nyt huomasin, että ens vuonna ne taitaakin olla täällä päin Paimiossa :) Tuun sitten sua kannustaan jos vaan lähdette :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen todellakin lähtemään ensi vuonna kisaturistiksi, kun noin lähellä tapahtuma järjestetään. Toivottavasti pääsen itsekin ensi vuonna sinne Paimioon juoksemaan!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!