18.5.2014

SINKKOLASSA


Olen kyllä täysin tippunut laskuista, kuinka mones arkihaastepostaus tämä on, mutta laitetaanpas tänne nyt kuitenkin muutama onneton ja arkinen pyhäräpsy, koska pienen hetken kamera roikkuikin tänään kaulassa. Aamupäivä meni taas kirpparitouhuissa (kuinka siihen voikin kulua niin paljon aikaa..!) ja terassia laitellessa. Iltapäivällä suuntasimme koko porukalla Sinkkolan kotieläinpuistoon ihmettelemään tämän kevään uusia asukkeja. Ilmaista lystiä lyhyen ajomatkan päässä. Pakkasimme eväät reppuun ja tehtiin treffit ystävien kanssa. Väriä eikä aurinkoa puuttunut siis tästäkään päivästä.

Röh. Nää oli mun suosikit. Niin pieniä vielä, mutta syksyyn mennessä kasvavat jo kunnon joulukinkuiksi. Täytyy käydä moikkaamassa niitä useasti ennen sitä. 

PS. Oon tylsä, enkä haasta nyt ketään.

8 kommenttia:

 1. Voi mitne söpöt nuo mintunväriset Crocsit :)! Ja possut toki myös ;). Tuollaiset kotieläintarhat ovat kyllä kivoja retkikohteita lasten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne oli miustakin, joten toivoin ne molemmille tytöille synttärilahjaksi. Ei olla oikein oltu crocs-ihmisiä, mutta noiden minttujen edessä jouduin kyllä sulamaan :). Aika karkit. Me tykätään käydä myös eläimiä katsomassa säännöllisesti. Harmi vain, että tuo kaupunkialueella sijaitseva Sinkkola meinataan lopettaa ja eläinten aitauksien tilalle rakentaa päiväkoti.

   Poista
 2. Ihana tuo vika kuva ;). Ja hei mikä päivä kahvitellaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo possut vei kyllä mun sydämen ja sitten vasta vievätkin, kun mönkivät pitkin mutaista lättiään ulkona. Just ajattelin viikonloppuna samaa, treffit täytyis kyllä sopia pikimmiten, jatketaan meilin puolella :).

   Poista
 3. Ihanan värinen tuo reppu, taitaa olla joku uusi väri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa en edes tiedä onko väri uusi. .Peach pink' muistaakseni se virallinen nimi. Meidän tytöt sai synttärilahjaksi samanväriset, kuopus tuon pienemmän, esikoinen sen isomman. Olivat tosi mieleiset. Vaikka melkein jo toivoin, että olisin saanut itse sen isomman käyttööni ;).

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!