17.5.2014

SE ON KESÄ NYT!


Heippahei pitkästä aikaa! Oli ihan pakko tulla huikkaamaan, että elossa ollaan ja mielessä olette. Aika on vierähtänyt pääasiassa kirpparikaaoksen ja kurjien sattumusten keskellä. Ei tuo tämän viikkoinen harmaa sääkään ole kovin motivoinut etsimään uusia kuvakulmia. Mutta tämän päiväinen lämpö ja aurinko on tietysti heilauttanut mielialat ja energiatasot potenssiin sata, joten eiköhän tämä blogikin ala taas sen myötä elämään.  Viimeistään sitten, kun yksi essee ja muutama työhakemus on kirjoitettu, satsi tyynynpäällisiä ommeltu, kirpparikamat etsitty ja hinnoiteltu loppuun, työhuone maalattu ja terassin lisäsiipi rakennettu ja koko helahoito käsitelty (hiki tuli jo luetellessa..). No, toivottavasti kuullaan kuitenkin jo vähän aiemmin, etenkin kun tuon viimeisen idean sain eilen. Mutta ehdotus hyväksyttiin hetimmiten koko perheen toimesta, joten toivottavasti tuosta pihalta kuuluu vasaran pauke jo ennen juhannusta.Kesäistä on ulkona, mutta niin on meillä sisälläkin. Leikkihuoneen paraatipaikalla on meidän taidekoululaisen tuorein vanerille maalattu taideteos ja siinä alla saman taiteilijan talvella tekemä ankkalampi. Voikos taide enempää ilahduttaa? Ehkä jo vähän liikaa pinkkiä tuon taiteilijan yksivuotislahjaksi saaman Kartellin Cindyn myötä, mutta tyttövoittoisessa taloudessa kun eletään, niin menköön.

Huippuihanaa ja aurinkoista viikonloppua teille kaikille! Kertokaahan miten teillä on aurinko otettu vastaan, joko on terassit kesäkunnossa?

14 kommenttia:

 1. Komppaan edellistä, kaunis kuva. Terassi on kesäkunnossa pöydän, tuolien ja grillin osalta. Kesäkukkaset puuttuvat vielä. Auringonpalvoja en ole koskaan ollut, mutta nyt sekin vähä on ikäänkuin kiellettyjen listalla iholta löydetyn tyvisolusyövän vuoksi. Mutta toivon kyllä lämmintä kesää :)
  T. Kristiina H.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on terassi ainoastaan vasta pikaisesti pesty. Kaikki muu on vielä tekemättä, mutta onneksi ensi viikon säät varmasti motivoivat puuhaamaan ulkona ja terassihommatkin etenee. Voi, ootpa saanut ikäviä uutisia, kylläpä elämä yllättää! Toivon sulle paljon tsemppiä ja aurinkoisia ajatuksia Kristiina ja toivottavasti saatte syövän kuriin <3!!

   Poista
 2. Ihana kuva. Täällä alkaa terassi olla aika hyvällä mallilla mutta aina vaan jostain poikii uusia ideoita. Ikkunanpesua välttelen viimeiseen asti huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä on myös ikkunanpesuprojekti aloittamatta. Jostain on näitä projekteja taas kertynyt :).

   Poista
 3. Voi että miten ihana taideteos!! Ja värit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja! Melkosen pirteetä ja tuo taideteos on kyllä <3

   Poista
 4. Tsemppiä kiireeseen ja tekemättömiin hommiin:)! Meilläkin riittää tällä hetkellä puuhaa monen asian kanssa (pihahommia, kirpparijuttuja, lasten kerho- ja eskaritapahtumia ja kaikenmaailman muita juttuja). Onpa kyllä ihana tuo vanerityö♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiire on onneksi hellittänyt, nyt voi vain lomalaisena heinä suussa tehdä just sitä mikä sattuu huvittamaan ja muu siirtää huomiselle :). Mulla on muuten kans ollut kirppariprojekti jo kohta neljä viikkoa ja kyllä on kannattanut, tavaraa on saatu kiertoon tosi paljon ja pientä lisäbudjettia toteutettaviin haaveisiin.

   Poista
 5. Oi tuo taulu on ihana! <3 Taiteilija-aineista!

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :)! Käytiin alkuviikosta tuon kuvataidkeoulun taidenäyttelyssä ja kylläpä vain oli vanha koulurakennus ja pihapiiri upeita pienten ja isompien taideteoksia täynnä. Ihan parhaita juttuja.

   Poista
 6. Aivan ihana kuva, pakko oli tulla vielä huutelemaan :) nätit värit, pinkkiä alkoi heti tehdä mieli jonnekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Pinkki kyllä piristää ja sitä meillä tyttötaloudessa väkisinkin vähän sieltä ja täältä löytyy :).

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!