5.4.2014

KUPPIKAKKUKESTIT LASTENHUONEESSA

Rocky road -kuppikakkujahan me tytöt leivoimme heti aamutuimaan. Pinnasängyn pelleshow alkoi  (vasta) 06.28, joten siinähän ehtii aamukymmeneen mennessä touhuta yhtä sun toista. Pistettiin Mikko Alatalot ja Robinit soimaan ja oltiin kyynärpäitä (jotkut myös hiustupsuja ja nenänpäitä) myöten taikinassa. Minä mittasin ainekset ja toimin erotuomarina, tytöt kaatoivat, sekottivat ja vatkasivat, maistelivat kaiken raa'asta kanamunasta vaniljasokeriin, täyttivät taikinan ja muut herkut vuokiin ja odottivat nenä kiinni uunissa, milloin on valmista. Ja jälkihän oli just tekijöidensä näköistä.


Eiköhän me nämäkin herkut (niiden eilisten poppareiden lisäksi) laiteta ainakin jollekin synttärimenulle, tosin vähän pienempinä. Äkki-imelästä tykkääjät, pysykäähän kuulolla. Laitan reseptinkin tänne, kunhan oon vähän enempi hereillä. Nyt meinaa silmät luppasta niin paljon, että parempi luovuttaa ja lähteä unille.

19 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. :) Olivat vähän turhankin naminami. Päivän kaloriannos yhdessä kupissa!

   Poista
 2. Oi, ihania kuvia!Herkun näköisiä nuo kuppikakut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos W! Ja olivathan ne aika herkkuja. Täytyy näpytellä resepti tässä joku ilta muidenkin saataville.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä me tytöt osattiin! Nyt olin ihan yllättynyt, miten hyvin tuo meidän pikkusta vaille kaksivuotiaskin jo osallistui leipomiseen.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Nam nam. Pakko oli laittaa suurin osa pakkaseen, ettei menis ihan herkutteluksi koko touhu. Harmi ettei kukaan ole laittanut lukkoa pakastimeen..!

   Poista
 5. Ihania leivonnaisia tytöt leiponeet! :) Terkut toiselta laidalta - pitäisi nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat kyllä niin suloinen leipurikaksikko, vaikka meinasikin välillä sota syttyä, kun molempien olisi pitänyt saada hämmentää yhtä aikaa! Kesällä sitten viimeistään sovitaan tärskyt!!!

   Poista
  2. Niinpä teemme :)

   Poista
 6. Näyttää kyllä superherkuille!!!!! :)

  VastaaPoista
 7. Oih, miten herkulliselle näyttää!! Nam. :D Ja niin söpöt kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi!! Tuo lastenhuone on aika karkki paikka ottaa kuvia :).

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!