9.4.2014

HEI HALOO, OOTKO HEREILLÄ?No en ihan. Ajatuksissani taisin taas olla, kun esikoinen juuri äsken minulta noin kysyi. Ja samalla syntyi ajatus, että miksipä niuhottaa arjen aikatauluissa. Sen lisäksi, että itse olen ollut viime päivät fyysisesti ihan väsyksissä, molemmat tytöt viestivät, etteivät halua illan muskariin. Vaikka tiedän, että tykkäisivät siellä olla, kun sinne saakka päästäisiin, niin luovutin minäkin ajatuksen kanssa ihan suosiolla. Tiistaista torstaihin harrastuksia on minunkin mielestä vähän liikaa, vaikka kyyditsijän roolin lisäksi itseni ei tarvitse muuten enää osallistua kuin pienemmän muskariin. Tämä ilta on siis pyhitetty leikille, ulkoilulle, virpomavitsojen ja kutsukorttien askartelulle. Nipistetään tällä tavalla vähän laatuaikaa toisillemme tälläkin viikolla.


Kuvat nyt eivät liity juttuun millään lailla, ovat eiliseltä. Marmorimuovin loppu oli pakko tietenkin johonkin tällätä ja helmililja yllätti valkoisilla kukillaan. Uusin sisustuslehtikin on vielä lukijaansa vailla. Sisustuslehtien sijaan oon jaksanut lukea Hullareiden kuvastoa vähän turhankin tarkkaan. Niiden aikaan pitäisi kahdeksan työaamut olla laissa kiellettyjä! Mutta onnea on oma äiti, joka kunniallisesti hoiti päivän polttavimman tarjouksen ostoskoriin puolestani. Pientä piristystä kotiin siis luvassa pian! Nyt sitä piristystä tuolta ilta-auringosta, siis tytöt pukeisiin ja ulos. Kuullaan taas, toivottavasti te ootte hereillä ;)!!

5 kommenttia:

 1. Muistan kun ystäväni aikanaan vei tytärtään viulutunnille - tyttö nukahti odottaessaan vuoroaan - silloin hän alkoi priorisoida harrastusrunbaa:) -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä :). Meillä oli syksyn kaksi harrastusta isommalla, muskari ja taidekoulu. Mukaan tuli tammikuussa jalkapallo. Kaikkiin näihin harrastuksiin lapsi on itse halunnut ja tykännyt niissä käydä, odottaa jo edellisenä viikonloppuna, että montako yötä on mihinkin. JOillakin viikoilla on sitten pitänyt jostakin vähän luistaa, jos on näyttänyt siltä, että niissä on liikaa. Tää viikko nyt on sellainen. Samoin huomaan kyllä itsessäni, että vähän kehtuuttaa kolmena iltana peräkkäin nuo harrastukset, mutta pientähän tuo on vielä, kun kuuntelee noita jääkiekkoilevien monilapsisten kaveriperheiden aikatauluja.

   Poista
 2. Putkahdin jostain blogiisi. Näyttää oikein kivalta teillä :)

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!