30.3.2014

SEESTEISENÄ SUNNUNTAIAAMUNA


Aprikoosihillopurkki on ollut taas kuvioissa. Mutta sillä ja maitovaahdolla kun aamunsa aloittaa niin päivästä ei voi tulla kovin huono. Menevähkön viikon jälkeen olo oli aamulla vähän turhankin seesteinen. Croisantteja uunista odotellessa tuli sitten välttämätön tarve näprätä jotain ja mieleen tuli marmorikuvioidun kontaktimuovin pätkä, jonka olin hankkinut ihan vain, että sain ostoksilleni 40 senttiä lisähintaa ja toisen leiman askartelukaupan leimakorttiin (... onhan siellä joku, joka joskus sortuu tekemään samoin, onhan?). Keksin siinä hetkessä sitten tuunata erään väärällä tai paremminkin turhan kesäisellä kuvalla varustetun vanerilaudan. Enää sitä ei tarvitse piilotella muiden kavereidensa takana vaan se pääsi heti esille ja käyttöön. Ihan kelpo köyhän naisen korvike aidoille marmoritarjottimille.







Täytyy kyllä myöntää, että ei tuo aamiainen ihan optimaalinen ollut kuudentoista kilsan lenkille. Mutta tulipahan juostua. Nyt voin kyllä hyvällä omatunnolla nauttia ekstrapalan kakkua erään ihanan kuusivuotiaan tyttösen synttäreillä, jonne illemmalla suunnataan. Sitä ennen tiukka ote omasta niskasta ja työhuoneeseen ihmettelemään, voisiko siellä vallitsevalle kaaokselle viimein jotain tehdäkin. Kesäaikaa mennään, vaikka täällä sateli tänään luntakin. Valoisaa sunnuntaita siis!!

PS. Tavoilleni uskollisena viime tipassa ilmoittauduin juuri huhtikuun toiseksi kuumimmille kekkereille mutta vielä silti arvon, että lähteäkö vaiko eikö. (Meidän tyttöjen synttärit ovat tietenkin sijalla yksi :)!) Onko siellä muita ID/Inspiration -siskoja liikenteessä 12.4.?

10 kommenttia:

  1. Onpa ihanat aamiaissetit siellä! Olet kyllä aika teräskunnossa, 16 km kuulostaa kovalta urakalta. Minulla puolimaraton kesällä tähtäimessä, mutta sellaista 10 kilsan molemmin puolin vielä mennään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Croisanttiaamiaiset on ihan parhaita, jos muistaa nauttia niitä tarpeeksi harvakseltaan :). Neljä kilsaa meni tänään ihan vain käynnistellessä ja kahdeksan jälkeen sain vasta vauhtiakin nostettua yli kymppiin tunnissa. Jos olisi tänään pitänyt puolikas juosta, niin viimeinen vitonen olisi ollut aika takkuista. Mutta joo ehkäpä silloin en olisi nauttinut ed. iltana puolta pulloa valkkaria ja aamulla olisi saattanut myös olla tarjolla jotain muuta :). Itse mietin tuota puolikasta vielä, kun tuo asfaltti ei oikein sovi meitsin kintuille. Kiinnostaisi kyllä.

      Poista
  2. Vau, mikä lenkki! Mulla olisi oma vielä edessä ja luulen, että kilsamäärä jää puoleen sinun lenkistäsi :D Tiistaina alkaa juoksukoulu ja tositoimet, hui! Ja ID-bileistä, tulossa olen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Kerttu, että oot tulossa! En varmaan itsekään raaski jättäytyä pois, kun siellä oli viimeksikin niin hyvä meininki ja ihania ihmisiä.

      Mulla on vähän taipumusta siihen, että kun jotain saan päähäni, niin siitä on sitten vaikea peruutella enää. Tänään sitten meni tuo etukäteen suunniteltu lenkki, alkumatkasta ihan tahdonvoimalla, kun tuntui vähän turhankin kankealta menolta. Normilenkit viikolla ovat yleensä siinä kympin tienoilla, välillä vähemmän ja viikonloppuisin oon pyrkinyt sitten sen pitkän tekemään. Nyt tosin flunssasta johtuen tää oli eka reissun jälkeinen pitkä. Mutta Kerttu hei, jokainen tavallaan ja tyylillään eikös! Pääasia on että lähtee ja hyvällä mielellä, olipa se sitten vartti tai kakstuntinen tai jotain siltä väliltä!

      Poista
  3. Ihanan kuulaat kuvat! :)


    http://www.pienilintu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Kylläpä huitaisit pitkän lenkin! Minä ajattelin aloitella juoksutreenejä vasta huhtikuun puolella...vielä ehtii treenata kymppikuntoon! :)
    Juu, ja tottakai tulet kuumiin kemuihin. Minä ainakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehtii ehtii, koskaan ei oo liian myöhäistä aloittaa. Ja kymppihän menee vaikka tahdonvoimalla! Edelleen emmin täällä noiden kemujen kanssa. Tänään jopa enemmän kuin eilen.. katsotaan.

      Poista
  5. Mullakin ollut tarkoitus tuota kontaktimuovia. Hirvittävä tarve tunkea sitä marmoria johonkin. Tuolla muovilla pääsis kuitenkin melko helepolla ja halavalla. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta. Kummasti on tarttunut tämä marmorihimotus täällä blogimaailmassa. Ja todella paljon halvemmaksi kävi tämä tuunaus. VErtaa HAYn tarjoilualusta (no joo, onhan se nyt tuhat kertaa hienompi!) reilut 200e ja tuo muovinpalanen ehkä euron :). Ei harmita ainaskaan niin paljon tuo muovihankinta, jos sattuu menemään villitys ohi :).

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!