9.12.2013

JOULUN LEMPPARIT JA ARVONNAN VOITTAJAUusi viikko ja uudet kujeet. Niitä riittää nyt joulun alla täällä blogissa. Adventteina arvotaan kiitokseksi teille lukijoille mahtavien yhteistyökumppaneiden avustamana. Ensimmäinen adventtiarvonta H&B Homen kanssa on päättynyt ja voittajakin jo selvillä, ja samaan aikaan on polkaistu käyntiin toisen adventin arvonta Leikkien Lelukutsujen kanssa. Kahden viimeisen adventin arvontakuviot ovat jo työn alla ja jotain tositosi kivaa tulee paljastumaan niistäkin luukuista! Odottakaapas vain :).

 

Eteisaulan kaapin päällä joulua luo jo toisen kierroksen hyasintit ja ikisuosikit mariskoolit. Noihin kirkkaisiin en vain kyllästy, vaikka kuinka nähtyjä kenties jo ovatkin. Vanha kuusikoristekin tuli laitettua taas esille, kaikessa yksinkertaisuudessaan se on vuodesta toiseen se kaikista lempparein. Tänä jouluna mustan, valkean ja kirkkaan lisäksi joulun väreihin kuuluvat vihreä ja kulta - punainen on vielä harkinnassa :) Tässä taisin samalla vastata Sandellan antamaan haasteeseen, jossa piti kertoa lempijoulukoristeesta. Ehkä yhtä kivat koristeet ovat ensimmäiseen kotiini ostetut Marimekon punaiset joulupallot. Mutta mietin vielä saisivatko ne tämänkin joulun yli vielä huilia. Niiden hypistely on ainakin varmaa. Kiitos haasteesta, napatkaapas mukaan, jos haluatte!Niin ja sitten se voittaja.. valittiin tällä kertaa pikkusormien toimiessa onnettarena.

H&B Homen lahjoittamat Linumin keittiöpyyhe ja servettipakkaus  menevät seuraavan kommentin jättäneelle:

Anskuli 1. joulukuuta 2013 11.10
kahdella arvalla mukana :) Joulun tekee lasten ilo ja onni, tunnelma, hyvä ruoka <3

 Onnea Anskuli! Laitatko minulle sähköpostia, niin saadaan paketti matkaan!

Mukavaa viikon alkua, täällä mennään kirpsakassa pakkassäässä!

10 kommenttia:

 1. Minäkin fanitan noita kirkkaita mariskooleja, niin monikäyttöisiä ja ajattomia. Kaksi uutta hyasinttia kotiutui juuri kauppareissulta, niitä pitää olla koko joulun ajan kotia kaunistamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat, sopivat juhlaan kuin arkeen ja tarkoitukseen kuin tarkoitukseen!!

   Poista
 2. Tunnustan ilolla ja riemulla; mäkin tykkään kirkkaista ja mustasta Mariskoolista. On minulla sellainen myös vaaleanpunaisena, kun välillä keväisin kaipaan väriä.
  Tuo kuusikoriste on niin kaunis. Taidankin askarrella sellaisen meillekkin, kiitos vinkistä. :)
  Ja kaunista on jokaisessa kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskallankohan Image edes tunnustaa, että tuo simppeli kuusikko on ostettu! Se on ohutta maalattua metallia. Mutta onpa joo helppo tehdä itse pahvista. Itse jäljensin tuosta koristeesta viime jouluna kontaktimuovikuusia keittiön seinään ja joulukortteihin..

   Poista
 3. Kauniita kuvia <3
  Kirkas skooli on ihan lemppari ja kakkosyllättäjänä tuleekin vaaleanpunainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa löytyy myös niitä vaaleanpunaisia, pääsevät kaapista aina tyttöjen synttäreiden aikaan :)

   Poista
 4. Tuli niin hyvä mieli tuosta ekasta kuvasta, jossa on valkoiset hyasintit ja Mariskooli mukana. Kukkien muodot ja puhkeamassa oleva valkoisuus aivan odottaa "räjähtämistä" esiin! Hieno kuva :D t. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos :)! Itse ei välillä edes huomaa jyviä akanoista, kun kuvia tulee otettua ihan kohtuullinen määrä.

   Poista
 5. Ihania ovat Mariskoolit. Minullekin on niitä siunaantunut tusina ja yksi pieni.En koskaan polta niissä kynttilöitä tai tuikkuja. Syy: Marimekko on lehdessä ilmoittanut,että niissä ei saa polttaa kynttilöitä tai tuikkuja.
  Pikku-Iita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen poltellut tuikkuja niissä jo monet vuodet. Tokihan kaikessa aina on riskinsä.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!