24.11.2013

LAATUSEURASSA


Voiko päivästä tulla huono, jos heti aamulla pukeutuu (liian isoon) uikkariin ja kaivautuu kynttilänvalossa viltin alle katselemaan piirrettyjä? Tai jos saa leikkiä tiikeriä ja karjua niin, että korvissa soi? Entäs jos kolaa ulkona ison kasan lunta vain hypätäkseen itse lumeen? Tai jos saa käydä hissiajelulla kaksitoistakerroksisessa sairaalarakennuksessa? Entäs jos pääsee päiväsaunaan ja tulee samalla kastelleeksi koko kylpyhuoneen? Tai jos saa jatkaa päiväuniaan vielä iltakuudelta herättelyistä huolimatta? Tai jos koko viikon toiveissa ollut keksien leipominen vihdoin käy toteen? Ei ainakaan silloin, jos saa iltapalaksi lasillisen maitoa ja itsensä kokoisen suklaacookien.


Eilen oltiin ihan tiltissä kaikki, mutta kellon ympäri nukuttujen unien jälkeen meillä oli ihana joutilas sunnuntai omalla porukalla. Tuli niin tarpeeseen puolitehoilla tehtyjen työ- ja koulupäivien jälkeen. Ja hei, eiköhän se joulumopo parin käynnistysyrityksen jälkeen pikku hiljaa täälläkin ala yskimään. Tänään kaikki alkoi lumisateesta, pikkupakkasesta ja naapurin tarjoamasta isosta kuusesta, WROOMM!! Siitä lisää toiste. Hyvää yötä muruset ja tervetuloa uudet lukijat - teitähän on jo tosi monta :)!


PS. Jokohan olisi aika rapsutella nuo sadepisarat pois seinästä?

8 kommenttia:

 1. Mukavan kuuloinen päivä teillä ollut :) Ja kiva blogi! :)
  Annika/Karkkipurkki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnittelemattomat päivät osoittautuu monesti niiksi parhaimmiksi. Asiat tapahtuu spontaanisti ja lapsetkaan ei kiukuttele niin, kun ei juosta kellon kanssa paikasta toiseen. Aikaa jää omalle kekseliäisyydelle ja uusille oivalluksille. Ja kiitos, kiva jos viihdyt!!

   Poista
 2. Ihana päivä ollut pikku tiikerillä ja koko perheellä! Kirjoitit kivasti tapahtumistanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :), kiitos Krisse!! Tuo tiikeri on melko mahdoton kaveri nykyään. Hyvät naurut saadaan monesti päivään :D

   Poista
 3. Voi mikä päivä teillä! Hyvä mieli ja tuuli huokuu tälle puolelle ruutua asti.

  VastaaPoista
 4. Hauska kuulla Anu, että tunnelma välittyy. Ehkä näissä tälläisten postausten kuvista koittaa sitä välittääkin. Pieniä mutta merkityksellisiä hetkiä.

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!