28.11.2017

JOULUMIELI


Viikonloppu vierähti kauniiseen jouluvalaistukseen pukeutuneessa Helsingissä ja liekö yhtenä tuliaisena reissusta tarttunut tautikirppu, kun tänään täytyi jäädä kotiin sairastamaan. Toivotaan, että tämä tauti menee ohitse nopsaan. Parempaa oloa odotellessa koitan tehdä tästä kotoilusta vielä vähän leppoisampaa. Tänään sain esikoisesta seuraa jo yhdentoista jälkeen ja takkatulen sekä kynttilöiden loisteessa pelattiin muutamat lautapelit matolla loikoillen. Sainpa hänet hakemaan minulle myös purkillisen glögiä lähikaupasta. Ja kyllä, tänään oli hetkessä taudista huolimatta jotain niin jouluista, että se ekan kupillisen taika tuli viimein rikottua. Helsingistä taisi siis taudin ja muutaman tuliaisen lisäksi tarttua myös viimein se tovin kadoksissa ollut joulumieli. 






Joulumielestä kielii myös nuo pari hyasinttia, joista pesin mullat pois ja jotka asettelin tuttuun tapaan Hobstar-laseihin. Lasten joulukalenterit taitavatkin olla seuraava asia joululistalla. Olen tosin taas myöhässä niiden kanssa. Jospa huomenna olisi sen verran virtaa, että saisin edellisvuosinakin palvelleet kalenteritaskut seinille. Sitten pitäisi vielä keksiä, mitä niihin tänä vuonna piilottaa. Mutta nyt, parien päikkäreiden jälkeenhän voi taas kohta mennä peiton alle uudelleen. Ehkä vielä toinen kupillinen glögiä ja joku hyvä sarja Netflixistä...? Kuinkas siellä jouluun virittäytyminen etenee?

7 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista sinulle! Ensimmäinen glögilasillinen on aina se maagisin ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! Nyt näyttää hyvältä, huomenna varmasti jo töihin!

      Poista
  2. Laitoin vanhempaan postaukseen kyselyä, et varmaan ole sitä huomannut! Mutta mikähän allas teillä on keittiössä? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, ja hei tosiaan, huomasin viestisi, mutta en siinä tilanteessa pystynyt vastaamaan. Ja sitten unohdin. Allas on Franken. Juuri eilen viimeksi allasta puhdistaessani mietin, kuinka hyvä päätös tuo allas on ollut. Siinä ei lika näy ja helppo puhdistaa.

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta ja hyv joulun odotusta :-)

      Poista
  3. Hei jokos olet toipunut? Minä olin äitini luona kaksi yötä ja tein hänelle suuremman siivouksen joulua varten.
    Terveiset toiselta laidalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohdin vastata, toivuttu ollaan ja täyttä häkää taas työn touhussa. Ihanaa, kun oot ehtinyt auttamaan. Varmasti tulee joulumieli äidillesi! Milloinhan sitä ehtisi oman huushollin puunata..?! Varmaan sitten aatonaattona :).

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!