4.12.2016

KUPPI KANELIKAHVIA JA MENOKSI TAAS


Heipsankeikkaa! On ollut kyllä sellainen heisulanhopsansaa-meininki tänä viikonloppuna, että äsken vasta havahduin toiseen adventtiin. Koska rauhoittumiselle ja kotona ajan kanssa hyggeilylle ei ole ollut juurikaan tilaa, on täytynyt panostaa niihin muutamiinkiin tehokkaisiin hengenvetoihin kotona pyörähtäessä. Kynttilöihin hetkeksi tuli sekä reilusti kanelia ja kardemummaa kahvin sekaan. Vähän pientä jouluekstraa kuumiin juomiin saa leikkaamalla paperista sapluunan, jonka läpi siivilöi juoman pinnalle mieleisensä maun.

Nostin  talven tullen Kartellin Mastersit taas keittiönpöydän ääreen ja laitoin taljat niitä  pehmentämään.  Tuolien valkoinen väri piristää kummasti tuota läpinäkyvää lasipöydän ja Ghost- tuolien yhdistelmää. Uuteen kotiin haluan tosin vähän vähemmän muovia ja lasia pöydän ääreen. Kaikki onkin mahdollista, koska nämä läpinäkyvät huonekalut ovat meillä vain lainassa ja jäävät onneksi tähän asuntoon. Muistaakseni täällä blogissakin joskus aikaa sitten jo leikittelin ajatuksella tilata marmorinen pöytälevy. Se voisi toki olla myös anteeksiantavampaa kvartsia.  Pöydälle voisi sitten teettää jalat erikseen puusta tai metallista. Näitäkin hankintoja täytynee alkaa pian joulun jälkeen jo ihan tosissaan miettimään ja suunnittelemaan. 

Mutta nyt on pian aika kiiruhtaa viikonlopun viimeiseen ohjelmanumeroon. Takana onkin vasta tyttöjen koulun joulumyyjäiset, Suomi-koulun joulujuhlat, yhdet lastenjuhlat, Cinderella-teatteria, isomman tytön suomalaisen verkkokoulun onlineopetusta sekä ensi viikonlopun tanssishown harjoitukset. Vielä yhdet supersankari-tuplasynttärit edessä ja sitten lepo hetkeksi ennen ensi viikon kiiruhtamista. Täällä ei ole tietoakaan itsenäisyyspäivän pitkästä viikonlopusta. Tälläistä huisketta se joulun lähestyminen taitaa tarkoittaa!

Tunnelmallista toista adventtia! 

// Have a lovely night of the 2nd Advent!

5 kommenttia:

  1. Ihanaa alkavaa viikkoa sinne ♥

    VastaaPoista
  2. Ihana tunnelma siellä 😍 mukavaa toista adventtia!

    VastaaPoista
  3. Mukavaa joulun odotusta ja itsenäisyyspäivää. Täällä tuli lunta aivan riittävästi. Terveiset toiselta laidalta!

    VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!