14.11.2016

PULLAA JA POKERINAAMOJA


Viikonloppu ja siinä samalla myös isänpäivä vetelee viimeisiään, hetki aikaa sohvannurkalle ja omille jutuille. Aamulla hipsittiin perinteisesti laittamaan aamiaista päivänsankarille ja siinä samalla vaivattiin kuopuksen kanssa pullataikina kohoamaan päiväkahveja varten. Meidän perheen isi-ihmiselle kun ei kakut kelpaa. Korvapuustit sen sijaan maistuvat kaikilla niillä kolmella kerralla, kun niitä vuoden aikana saan leivotuksi. Täytyisi harrastaa tätä hiivaleipätaikinaterapiaa paljon useammin, ehkä silloin tulisi pullistakin vähän tasalaatuisempia erinäisten sattumakierteiden sijaan. Mutta rakkaudella rullatut puustit ennen kaikkea, pienten sormien sieltä täältä näykkimät. Taikinan syöntihän on tässä touhussa tietenkin kaikkein olennaisinta.Tuota paljettihameista tekoturkkikaveria kiehtoi pullansyönnin lisäksi myös uhkapeli, toki hän oli pukeutunut tilanteen vaatimalla tavalla. Hiirenhiljaa keskittyneesti kävi jotakuinkin jokaisen pelikolikon läpi ja rakensi jos jonkinnäköisiä torneja. Kuulemma oikein hauska peli tuo pokeri. Miehet on kyllä niin hankalia lahjottavia, jos ei halua sijoittaa omaisuutta purjelautoihin ja polkupyöriin tai ostaa kymmenennen kerran peräkkäin vähän eriväristä neulepaitaa. Lahjaa aika paljon leveämmän hymyn tuolle miekkoselle taisi tänään tuoda kuitenkin iltapäivän oma-aika ja kaikki ne hyvät aallot, joita lainelaudallaan sai Atlantissa kalastetuksi. Sillä välin kun me hameväki herkuteltiin vähän lisää yhden erityisen tyttösen syntymäpäivillä. Oikein kelposunnuntai tämä, loistolopetus huiskeiselle viikolle. Nyt jos vielä jakso Call the Midwifea ja puikot hetkeksi heilumaan.

Oikein ihanaa tulevaa viikkoa!

// Today we celebrated Finnish Fathers' Day. In the morning we sneaked in to kitchen and prepared the breakfast and kneaded a cinnamon roll dough. A lovely way to start the day with kids, naturally they are always so excited about these special days. I find it always hard to find presents for him IF I don't want to spend a fortune to surfboards or buy that same jumper tenth time in a row. This time we decided pretty spontaneous for a poker set. New hobby and a cool thing to learn with daddy when growing up. Cinnamon rolls, risky games, catching waves and celebrating one special birthday girl too. That was our Sunday all about! I hope you had a lovely one too!


6 kommenttia:

 1. Kylläpä neiti on siellä tyylikkäänä! Haistan tuoreen pullan tänne asti... oispa kiva leipoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. A kerran vetäs Nextillä ton karvaliivin päälle ja paljettihameen hengarista ja totesi päättäväisenä, että hän ottaa nämä. Eihän siinä sitten muu auttanut :). Eikä ole ensimmäinen kerta, kun neiti tälläiset temput tekee, että kotona vasta ihmettelen, että miten se teki sen taas :D.
   Pullantuoksu on kyllä <3. Minähän sain siis kiksit pelkistä tuoksuista, kun en ole koko syksyyn nyt sokerituotteita käyttänyt. Miellän nuuhkimisen ja tekemisen syömiseksi. Hyviä kuulemma olivat :).

   Poista
 2. Äh, vehnädietillä ei pitäisi katsella tällaisia pullakuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Se kasvattaa vaan vahvuutta ja itsehillintää! Itsekin tyydyin vaan nuuhkimaan tätä pullantuoksua tällä kertaa.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!