3.10.2016

MAHTAVA MAANANTAI


Se on nyt minun uusin mantrani näinä viikon ensimmäisinä aamuina, etenkin jos tekee mieli viikonloppumoodissa työntää vielä pää tiukasti tyynyn alle herätyskellon soidessa ja liittää ennemminkin vähän kitkerämpiä etuliitteitä viikonpäivään. Mentaaliharjoittelen jo valmiiksi pimeämpiä, viiltäväntuulisia ja sateisia aamuja varten. Sillä tänään ei kyllä sään puolesta tarvinnut hautautua yhtään syvemmälle peittoon. Aurinko on täällä taas! Syksyn puolelle on täälläkin selvästi jo pyörähdetty, aikaisin aamulla tuntee jo syksyn kirpeyden, mutta auringon noustessa lämpenee ihanasti ja voi tuntea vielä säteiden lämmittävän iholla. Vähän niinkuin eilen jolloin vietimme pitkästä aikaa rantapäivän ja tarkeni vielä kesähihattomissa. Olen muuten viime päivinä innostunut päivittämään oman elämäni tositeeveetä uuteen Instagram Stories -sovellukseen. Hauskaa ottaa teidät mukaan vaikka sitten sinne lenkkipusikkoon. Ja kynnyshän noille videoille näyttää olevan alhainen, kun videot säilyvät linjoilla vain vuorokauden ennen kuin poistuvat. Jos siis esim. mun höpötykset ja meidän eiliset rantsumaisemat ja -puuhat kiinnostaa, niin käy kurkkaamassa Instagramista ylärivin Pastellimaja-pallerosta, ennen kuin nuo kootut kotivideot sieltä myöhemmin iltapäivällä häviävät.


Täällä on taas aloitettu viikko perinteisesti pumpilla ja raivailemalla paikkoja eilisen myöhäisen kotiinpaluun jäljiltä. Kuppi kahvia ja viikon reseptit syyniin ennen tyttöjen koulun sadonkorjuujuhlaa. Tällä viikolla menee testiin ainakin Jamien uusimman kokkikirjan superruuat.  Oli pakko hommata kirja itselle, kun tajusin, että siinä on juuri sen superfood-salaatin ohje, jota aina Jamie's Italian ravintolassa tilaan. Superhyvä setti! Loppuviikosta olenkin sitten muiden ruokittavana pikkureissulla, joten jospa tuota maanantain määritettä saisi sovellettua koko viikkoon. 

PS. Eikös ole valloittava synttärikimppu!? 


/// Monday again, but you know what I'm practising hard to make them awesome on that very moment when the alarm is ringing too early and I'd loooove to get buried somewhere deep between the mattress topper and my pillow. Today though, the right kind of Monday mood was easily reached thanks to the lovely sunshine! Enjoy your new week! Or should I say, have a magnificent Monday mate!2 kommenttia:

 1. Aivan upea synttärikimppu <3
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrassaan ihana munkin mielestä! Kiitos, ´viikosta pitäisi kyllä tulla tosi kiva!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!