9.9.2016

PERJANTAIN SOHVAPERUNAT


Voihan perjantai, tulit kyllä oikein sopivaan saumaan! Sohva on kutsunut koko viikon erityisesti kahta väsynyttä tyttölasta. Yli kuusituntiset koulupäivät ovat vaatineet äkkiseltään loman jälkeen veronsa. Erityisesti pienemmällä on ollut tunteet pinnassa ja silmät ristissä jo ennen illallisaikaa. Kovvoo hommoo, vaikka mukavaa tuntuu olevankin. Minä puolestani olen ollut viikon kummissani kaikesta saamastani omasta ajasta, vaikka juuri tänään erään toisen äidin kanssa todettiinkin, että päivät tuntuvat silti menevän yhtä nopeasti kuin ne vapaat aamupäivätkin viime kouluvuonna. Sitä kuvittelee ehtivänsä enemmän kuin oikeasti ehtiikään. Tällä viikolla olenkin kuluttanut taas ahkerasti lenkki- ja jumppatossuja, käynyt hierojalla, poiminut marjoja, kahvitellut hyvässä seurassa pariinkin otteeseen, suunnitellut vähän tulevia osa-aikatöitäni, pähkännyt talon sähkörasioita, valaisinten paikkoja ja ottanut kierroksia ilmanvaihtokanavien sijoittelun kanssa. Etsinyt netistä sopivia baarijakkaroita ja ruokapöydän tuoleja (tiedän, VÄHÄN ajoissa :), siivonnut pitkästä aikaa kunnolla ja kokeillut uusia reseptejä.  Ehdin vähän järkkäillä ja päivittää tekstiilejä myös olkkarissa.


Ei mitään mullistavia muutoksia, mutta pientä piristystä kuitenkin. Chhatwall&Jonssonin tyynynpäällinen sattui viimein kohdalleni Zarrossa Helsingissä. Vaikea oli valita kaikista kauniista kuoseista ja väriyhdistelmistä, mutta lopulta tuo ajaton, vaikkakin jo vähän nähty mustavalkoinen Ikat Kerela päätyi sitten mukaani. Zarrossa tuli tehtyä myös heräteostos puolenhinnan poistopöydästä. En voinut kävellä kahden kynttilän valkoisen Kubus-onneni ohitse. Ruotsalaisia ja tanskalaisia tuliaisia Suomesta :)!

Tänä iltana sytytän pian kynttilät, otan itsekin mukavan asennon viltin alla ja selailen puolestaan miehen tällä viikolla Suomesta mukanaan tuomat tuliaislehdet läpi.  Jos  siis pysyn hereillä!

Oikein ihanaa viikonvaihdetta! Ja kiitos kaikille, jotka ehtivät jo kommentoimaan eilistä pohjapiirrospostausta, todella mielenkiintoista lukea teidän ajatuksia!


///Friday! Do I need to say any other words?

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Kyllä tuo koulussa käyminen käy työstä. Täällä myös väsyneitä koululaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. No kyllä! Toivottavasti helpottaa siellä ja täällä, kunhan tottuvat taas paremmin uuteen rytmiin. Onhan se toisaalta silti neljä- saati seitsemänvuotiaalle aika turhan pitkä päivä, vaikka kuinka tottuisi.

   Poista
 2. Teillä on ihania printtejä seinillä ja sivupöydällä! Saanko kysyä mistä olet hankkinut niitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sari! Toki saa kysyä :). Tässä jutussa näkyvät printit ovat Desenion Clouds (saatu), Playtypen Caledonia Jane 'M'. Ja tuo musta pisaraprintti on itse asiassa omista kankaanpainokokeiluista jäänyt painokaavio :). Aiemmissa jutuissa vilahtaneet keittiön palmut on omista valokuvista, makkarin vuoriprintti ja Eiffel-torni ovat Deseniolta (saatu). Joissakin postauksissa nähty Mountain ABC on Coco Lapine Designin. Olkkarin Brigitte Bardot on Image Republicin valokuvaprintti. Jos jäi joku vielä askarruttamaan niin kysy ihmeessä lisää.Onhan noita kertynyt vähän sieltä ja täältä, kun käy ynnäämään :).

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!