27.9.2016

DESIGNJUNCTION LONDON 2016


Syy sunnuntaiselle Lontoon visiitilleni oli London Design Weekin yhteydessä järjestettävä vuosittainen Designjunction-tapahtuma. Joku ehkä muistaa vastaavan reissuni viime syksyltä, josta bloggasin silloin kahdessa eri postauksessa. Näyttelystä täällä ja pop-up -myyjäisistä täällä. Tänä vuonna tapahtuma oli saanut uuden pysyvämmän kodin King's Crossilta. Hurmaavat Holbornin rakennukset olivat vaihtuneet vähän raffimpaan ympäristöön, joka tunnettiin aiemmin köyhempänä teollisuuden ja prostituution valtaamana alueena. Designjunctionin juurruttaminen King's Crossille liittynee alueen uudelleenrakentamis- ja kasvojenkohotusprojektiin. 

Alue oli toki tänäkin vuonna mielenkiintoinen, mutta täytyy sanoa, että itse näyttely alemman kuvan teltassa (joka muuten oli naamioitu ihan nerokkaasti tuollaisella jättimäisellä kuutioseinällä) sekä pop up -myyjäiset jättivät kyllä tällä kertaa vähän kylmäksi. Samanlaista wow-fiilistä ei syntynyt kuten viime vuoden näyttelyrakennuksen huoneita ja rappukäytäviä kulkiessa, joissa näytteillä olevat tuotteet pääsivät aivan eri tavalla esille. Myyjäisissäkin oli paljon vähemmän katseltavaa. Muutama mielenkiintoinen kohtaaminen päivään kuitenkin mahtui. Ja niiden myötä yksi kotiintuominenkin. Olinkin valmiiksi suunnitellut käynnin tapahtumaan sunnuntaille. Sen lisäksi, että kaupungissa on sunnuntaisin jotenkin ihanan rento tunnelma, niin tiesin myös, että viimeisenä päivänä monet näyttelyn tuotteet myydään pilkkahintaan pois.



Tämä lienee ainut hampaan koloon jäänyt juttu tapahtumasta: olisi ollut supermielenkiintoista päästä mukaan opastetulle pyöräretkelle ympäri kaupungin designkohteita. Retkelle olisi vaan pitänyt hoksata ilmoittautua etukäteen. 







Jos jotakin hienoa messuilta täytyisi nimetä, niin palaan siihen vielä omassa postauksessaan. Osasto, joka sai taas ihmettelemään upeaa loppuun asti vietyä stailausta. Huomiseen siis!


/// Designjunction at King's Cross in London.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!