28.8.2016

MÖKKIMUISTOJA


Siitähän on hurjan pitkä aika jo, kun viimeksi kirjoittelin! Suomen loma imaisi intensiivisesti mukaansa ja blogi sai kaiken huiskeen keskellä huilia. Kuukausi oli kovin monisäikeinen ja tunteita täynnä. Iloisten jälleennäkemisten ja nautinnollisen lomaelämän joukkoon sälyttäytyi myös suurta huolta ja surua. Ilon ja alakulon keskellä tasapainoilua kaiken kaikkiaan. Erityisesti alkupuolen lomastamme vietimme mökkeillen ja ehdimme nauttia jos jonkinnäköistä kattausta monella eri kokoonpanolla. Sauna lämpesi aamusta iltaan ja Pielisessä polskittiin paljon. Välillä loimutettiin lohta nuotiossa ja kerättiin mustikat uikkareissa suoraan rantatöyräästä. Matala hiekkaranta avitti esikkoa ystävineen uimatreeneissä ja uurastus palkittiin alkavalla uimataidolla. Jopa minä vilukissa nautin aamu-uinneista ilman saunaa ja reilun vuoden mittaisen urbaanin kaupunkilaiselämän jälkeen opin sietämään myös säkkipimeää ja yöllisiä kummia ääniä. Mitä nyt pari ensimmäistä iltaa kyhjöttelin peloissani sohvannurkassa. Auringonlaskut olivat kauniita ja kylmä kuohuviini maistui niin hyvältä sileää järvenpintaa tuijotellessa. Kameralle tallentui kyllä onnettoman vähän kuvia, mutta toisaalta oikein hyvä niin. Välillä on tärkeää taltioida muistoja ihan vain omille verkkokalvoille ilman minkäänlaista tarvetta jakaa niitä sen kummemmin kenenkään muun kanssa. Tässä nyt kuitenkin muutamia hassuja räpsyjä. Kyllä: syöty ja juotu me ainakin ollaan. Navat soikeina nautiskeltu.Kiitos kaikille lukuisille asianosaisille, ensi kesänä otetaan kaikki uusiksi! 


/// Some random photos from our summer cottage in the Eastern Finland. Lake Pielinen never lets you down with its views. The cottage is our secret place in the summer time and it feels luxurious to have an annual retreat there in the middle of forest. The Recipe for a succesful cottage life: Eat, drink, pick berries and mushrooms, swim, enjoy the sauna and lovely sunsets, sleep. Repeat.


4 kommenttia:

 1. Ihania ja lämpöisiä kesämuistoja <3 Tuntuu, että syksy on todella saapunut ja näitä kuvia katsellessa kaipailee kovin lyhyeksi jäänyttä kesää...
  Mukavaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toden totta loman loppupuoli oli kyllä jo enimmäkseen syksyinen. Toivottavasti edes täällä Cardiffissa olisi vähän kesää jäljellä. Vaikka kyllä syksystäkin kovin pidän. Mukavaa sunnuntaita sinnekin!

   Poista
 2. no onhan ne vaan nuo suomen kesä maisematki aika kohillaan - vaikkakin sieläkin on aika super maisemat!!! mut kiva kuulla et palaatte!!!

  VastaaPoista
 3. Hei lomanne ohitse, en soitellutkaan kun tiesin olevan sulla kiireitä. Täällä mittari kävi viime yönä miinuksella. Terveiset toiselta laidalta!

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!