11.7.2016

KLONG ÄNG - HÄÄPÄIVÄN KORU


Miten mulla on sellainen tunne, että aika kuluu tällä hetkellä jotenkin normaalia nopeammin? Viikot vierivät toistensa päälle, enkä meinaa edes näillä suhteellisen inhimillisillä kalenterimerkinnöillä pysyä perässä. Viime viikolla hoksasimme viettävämme hääpäiväämme, taas. Suunnitelmia ei olla ikinä osattu tehdä tälläisten tärkeämpien päivien varalle, saati varata monen ruokalajin illallisia hienoista ravintoloista. Ennemminkin olemme suosineet spontaanisti paikallisia nakkikioskeja :). Mies on myöskin jo tottunut siihen, että hommaan itse kukkani aina merkkipäivien aikaan. Tällä kertaa poimin yhdeksännen hääpäivän kunniaksi pienen hortensian kukinnon parvekkeelta. En siis rehellisesti sanottuna jaksanut edes lähteä kukkakauppaan. Sen sijaan panostin hääpäivän maljakkoon ja valintani osui pitkään haaveilemaani Klongin Äng- vaasiin. Tuumasinkin tuossa, että toiset kantavat hääpäiväkorujaan korvissa tai kaulalla, minä asettelen niihin mieluummin kukkasia. Tuo vaasi on nimittäin kaunis kuin koru. Saapas nähdä, miten kauniisti aika alkaa piirtämään patinaa vaasin messinkiseen sisäosaan. 
Vaasi saapui muuten niin kauniissa valkoisessa laatikossa, jonka sisältä löytyi korurasioiden tapaan samettinen suoja sekä lahjanauhaa. Mainio lahjaidea myös tuoreelle hääparille, joka voisi seurata avioliiton patinoitumista suoraan maljakosta.

Klong on ruotsalainen muotoiluyritys, jonka pääasiassa ruotsalaisten suunnittelijoiden joukkoon poikkeuksen tekee nykyisin Joensuussa vaikuttava lahjakas moniosaaja Katriina Nuutinen. Katriinan lasinen Hely-valaisin taitaa roikkua edelleen Joensuun Taitokorttelin Taito-Shopin ikkunassa.

Loppukevennykseksi vielä vähän perheblogimaista realityä. Ihana ponitalli tuo Kubus! Mukavaa alkanutta viikkoa!// For our ninth anniversary I decided to want a different kind of a jewellery. Something to put flowers in. So there it is, my new diamond Äng vase from Swedish Klong. I just adore it!

16 kommenttia:

 1. Oikein hyvää hääpäivää! Kauniin maljakon olet investoinut kotiinne, tuo on kuin koru. Mitähän sitä itselleen keksisi, kohta olis synttärit ja kuukauden päästä tulee saman verran yhteisiä aviovuosia täyteen kuin teilläkin. Ihania syitä ostaa itselleen jotain kivaa ( :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja! Toiset keräilee rannekelloja, toiset maljakoita :). Maljakko on kyllä hurjan kaunis. Mahtavaa, että meitä on muitakin, jotka saa hyvän syyn lahjoa itseään merkkipäivien tullen :). Mä oon siinä ainakin aika pro. Ai tekin ootte saman vuoden pareja, onnea yhdeksästä siis teillekin!

   Poista
 2. Onnea! <3 Ja onpa todellakin kaunis tuo hääpäivälahjasi, itsekin ottaisin muistamisena mieluummin jotain sisutukseen liittyvää kuin korun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Meitä on moneksi. MInähän en esimerkiksi omista edes toimivaa rannekelloa. Näitä kippoja sitten senkin edestä :).

   Poista
 3. Onnea! Ja on kyllä aivan mielettömän upea tuo vaasi <3

  VastaaPoista
 4. Wau! En ole itse mikään sisustusihminen, mutta tuo on kyllä nerokas. Ei voi muuta sanoa kuin wau.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se onkin hyvien suunnittelijoiden salaisuus. He lumoavat esineillään kenet tahansa. Vaikka maljakko on pieni, siihen saa kukat laitettua hyvin erilailla esille.

   Poista
 5. Ihana talli teidän poneilla! :) Kauniin maljakon olet valinnut. Ja, nakkikioski on ihan hyvä vaihtoehto!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookin :)! Kiitos. Ja joo se nakkikioski oli ehkä alunperin sellaista kapinaa kliseitä kuten hääpäivän viettoa kohtaan, mutta se sitten jäi päälle. Oikein hyvä tradition onkin, hauskaa oli joka kerta. Täällä ei tosin olla nakkikioskejakaan harrastettu. Täytyy siis varmaan palata Suomeen :).

   Poista
 6. Onnea Hanna ja P! Onnittelut toiselta laidalta!

  VastaaPoista
 7. Onnittelut hääpäivän johdosta, tuollaisen "korun" voisin itsekin ottaa lahjaksi.
  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Koru on niin ihana, että tämä vaasihullu saattanee haluta joskus vielä saman mustanakin:D

   Poista
 8. paljon onnea teille! Ja upea lahja, tykkään kans lahjoa vastaavilla lahjoilla itseäni :). Korujakun ei niin paljoa tarvitse.

  VastaaPoista
 9. Äng on kyllä upea, meillä on kanssa ja olen tykännyt todella paljon! <3

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!