8.7.2016

EHKÄ HELPOIN DIY IKINÄ (ja vähän kaktusiloakin)


Askartelin paskartelin tässä päivänä eräänä, sillä marmorikuvioinen lahjapaperiarkki lojui vailla käyttötarkoitusta. Ehkä helpoin diy-projekti koskaan, homma vaati nimittäin ainoastaan suoraa viivaa pitkin leikkaamista ja vähän taittelua. Kolme harmoniahakuisen sisustusmaanikon mielestä liian kirkasta kirjankantta saivat näin hillityn marmorikannen ylleen. Helposti olisin paketoinut marmorikuumeessani useammankin kirjan uuteen asuun, mutta ehkä ihan hyvä, että paperi oli jo keskustan korttikaupasta myyty loppuun.Jalkapallo syrjäytti muuten tuon kärrin nurkkaan, kun Pastilli-tuolista oli kuulemma niin mukava katsella pelejä. Onneksi tuo turnaus on ihan pian ohi ja kaktuskokoelma pääsee takaisin valoon ikkunan alle. Huomaatteko, kuinka osa niistä on lähtenyt kivasti kasvamaan? Vielä kun tietäisin, milloin ne täytyy siirtää suurempaan ruukkuun..!?///Maybe the easiest diy- project ever: wrapping some old books with marble paper. 


10 kommenttia:

 1. Mä päällystin kuluneet kukkalaudat marmoriteipillä ja tuli niiin hienot :) Marmorissa on sitä jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kontaktimuoveilla saa kyllä myös tosiaan monenlaista tuunausta aikaan. Ja vieläpä edullisesti. Itsekin olen niitä jonkin verran käyttänyt.

   Poista
 2. Kivan näköisiä tuli kirjoista. Minusta tuntuu, että jalkapallo on jakanut meidän perheen kahtia. Tytär ja minä katsellaan leffoja ja mies sitten pojan kanssa sitä jalkapalloa. Saisi jo loppua koko pelit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Tämä on taas näitä halpoja hupeja :). Hei, ihan just loppuu jalkapallot. Monessa perheessä varmaan palaa rauha maahan sen myötä :).

   Poista
 3. Kannet näyttävät oikein raikkailta uudessa asussaan! Mutta entäs nuo kaktukset kärryssään, aivan loistavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti M! Tekisi mieli laajentaa kokoelmaa tonne alakerran puolelle :D.

   Poista
 4. Noi kaktukset on kyllä niin suloisia tuossa kärryssä! Ja kivoja tuli kirjoistakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kehitellyt jonkinlaisen riippuvuussuhteen jo erilaisiin kaktuksiin. Ja sen myötä myös niiden ruukkuihin :). Kiitos Jossu!

   Poista
 5. Kaktukset on kyllä hyvän näköisiä tossa kärryssä. Mulla sama ongelma, kun ei tiedä milloin vaihtais isompaan ruukkuun.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multien vaihto ja kasvien hoito on kyllä itselle ainakin melkoista tähtitiedettä. Yrityksen ja erehdyksen kautta aina mennään.

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!