15.5.2016

KESÄ TULEE - OLETKO VALMIS?


// Yhteistyössä Instrumentarium


No nyt täytyy sanoa, että minä en aivan vielä, sillä ennen kaikkea uusia aurinkolaseja kaipaan kuumeisesti. Vanhat Ralph Laurenit ovat nimittäin palvelleet New Yorkin matkalta kesästä 2011 asti. Ai minäkö vaihtelunhaluinen :)? Viisi vuotta on tehnyt kuitenkin tehtävänsä, luottopokani alkavat olla melko naarmuilla ja tippuvat päästä jokaikisellä kumarruksella.  Huhtikuisessa Indiedaysin inspispäivässä pääsimmekin tutustumaan Instrumentariumin tämän kesän Solaris-aurinkolasimallistoon ja kesän uutuuslasien sovittelun myötä syttyi kyllä kiirellinen kipinä uusia omat aurinkolasit mitä pikimmiten. Tämän kesän aurinkolasimuotia näyttää jatkavan jo edellisiltäkin kesiltä tutut isot ja naiselliset aurinkolasit, vaikka niiden rinnalla myös Ray Banin pilottilasit jatkavat edelleen vahvana trendinä. Näiden lisäksi tarjolla on myös mm. sporttisempaa peililasia tai pyöreää 80-lukuhenkistä lasia. Omasta vaihtelunhalustani ja revittelykyvystäni kertoo se, että miellyin Solaris-malleista Diorin isoihin naisellisiin aurinkolaseihin, jotka muistuttavat hyvin paljon vanhoja lasejani. Mitäpä sitä hyvää mallia vaihtamaan. 


Instrumentariumin pisteellä oli esittelyssä myös luova Fuzion Step into the World -silmälasimallisto, joka on saanut innoituksensa eri puolilla maailmaa sijaitsevista luovasti koristelluista julkisista portaista. Vaikka meillä oli Heinin ja Minnan kanssa ensisijaisesti tarvetta uusille aurinkolaseille, päädyimme revittelemään ja sovittamaan myös näitä kaikkea muuta kuin tavanomaisia väreillä iloittelevia silmälasimalleja. Lasit kertovat maailman eri kaupunkien katutaiteesta, siispä alla minä koitan päästä lasien avulla Rio de Janeiroon, Heini puolestaan San Franciscoon. Minna taisi olla jo kiireisenä matkalla Beirutiin punaisen kirjavine pyöreine laseineen, eikä ehtinyt istahtaa meidän kanssa mosaiikkirappusille enää ollenkaan.


Mallia näissä piristusruiskelaseissa poseeramiseen meille näyttivät Instrumentariumin pisteen omat promoottoritytöt, jotka olivat osanneet revitellä kesäisesti myös pukeutumisellaan. Eihän näistä silmälasi-mekkoyhdistelmistä voi tulla kuin hyvälle ja kovin kesäiselle mielelle!

Instrumentariumin pisteellä otetut henkilökuvat: Julian Schröpel ja Sanni Riihimäki 

Ja sitten siihen teitä lukijoitakin enemmän ilahduttavaan osuuteen, sillä blogiyhteistyön merkeissä minulla on ilo tarjota teille lukijoille etukoodi, joka oikeuttaa -25 % alennukseen Instrumentariumin kaikista silmälaseista ja aurinkolaseista. Saat alennuksen sanomalla FUZION oston yhteydessä. 

Suosittelen myös kurkkaamaan tekstiin liittämieni linkkien taakse, joista saa lisätietoa Instrumentariumin valikoimasta sekä aurinkolasitrendeistä.

Jokos siellä on aurinkolasiasiat kunnossa ja minkä mallisissa laseissa sinut voi tänä kesänä bongata katukuvasta päivää paistattelemasta?PS. Iltajuhlassa meillä olikin sitten käytössä vähän kyseenalaisemmin toimivia kehyksiä, linssejä ja muita asusteita, joiden kanssa Instrumentariumilla ei onneksi ollut mitään tekemistä. En voinut vastustaa kiusausta liittää tätä kuvaa mukaan juttuun kertomaan, kuinka hauska päivä meillä kokonaisuudessaan tuolloin Kattilahallilla olikaan. 

10 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo viimeinen kuva <3 Oi jospa oisin saanut olla muukaanaa.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sattui tuo virallinen kuvaaja oivalliseen aikaan kohdalle. Onneksi sentään suht siveellisesti ollaan hoksattu kököttää :D!

   Poista
 2. Uudet pokat ois kyllä ostoslistalla, kun suosikkilasit meni ihan ihmeellisille naarmuille talven lomamatkalla.
  Tyylikkäitä mimmejä kuvissa. ;)

  VastaaPoista
 3. Upeat lasit valitsit. Kyllä se vaan niin on, että kun hyvän pokamallin löytää, ei siitä ihan heti halua luopua.
  Kivaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri näin. Mulla pätee sama kyllä vähän muuhunkin kuin aurinkolaseihin. Tukkakin on tainnut olla suurinpiirtein samanlainen viimeisimmät 2o vuotta.

   Poista
 4. Näistä Valikoimista minulla taas on hurjan vaikea valita! nimimerkillä, vaihtelu virkistää ;) ikävä tuli tunnelmia katsellessa ja muistellessa! Pus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sä ootkin rohkeempi kokeilija! Iksupiksu, "kohtahan" me jo taas nähdään!

   Poista
 5. Hirveä ikävä iski täälläkin, ihan teitä kaikkia <3

  Ja hei, meillähän on jo pokat valittuna...tosin nuo meitsin kekkulat ei välttis pysy päässä sen V8:n kyydissä ! Ottavat ehkä tuulta alleen, hahaa :D Sinun siniset on niin chic <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu no tosiaan. Jos sulla ei pysy päässä, niin mulla oli puolestaan vähän tarkennusonkelmia :D. Maailma oli melko sininen. Mutta aikuistenoikeesti, voi ku pikaisesti saisin ne uudet pokat. Vähän tää välimatka lähimpään Instruun rajoittaa, mutta täytyy nähdä vähän vaivaa ja malttaa odottaa. Ja pus, meidän pitäis järkätä jotkut omat blogiajot loppukesälle!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!