3.4.2016

SUNNUNTAI


Pääsiäinen ehti vierähtää jo reilusti arkeen ja takaisin viikonloppuun. Meillä kului viikko ystäväperheen kanssa puuhastellessa ja päivät täyttyivät Walesin luontoa ja luonnonoikkuja ihmetellessä, Cardiffin keskustassa ja sen liepeillä tallustellessa. Loppuviikko menikin sitten samalla kaavalla Lontoossa. Iltaisin on ollut tämä nainen niin kanttuvei, että blogihommat ovat jääneet hyväksi yritykseksi. Instassa meidän liikkeistä on saattanut päästä sentään vähän selville. 

Nyt ollaan kuitenkin kotona ja täytyy sanoa kyllä, että koti tuntuu tosi tyhjältä ja hiljaiselta, kun kahdeksan tyypin sijaan täällä on jäljellä enää vain neljä. Lisänä tietysti iso pyykkivuori ja reissupäivien jäljiltä tyhjä jääkaappi. Arki siis koitti näin sunnuntaina, vaikka loma vielä meillä tyttöjen kanssa jatkuukin viikon verran. Tuntuu silti, että itsekin olisi käynyt jossain kauempanakin lomalla, vaikka Lontooseen ei meiltä sataaviittäkymmentäkahta mailia enempää matkaa olekaan.

Hiukan houkuttelisi kyllä keittää vielä kolmas kuppi kahvia ja jatkaa blogikollegoiden viime päivien blogipostausten ääreltä Suomesta tuliaiseksi saamani sisustuslehtipinon kimppuun, puhumattakaan kaikista niistä valokuvista, joita viikon aikana olen räpsinyt. Aikaisemmat oppitunnit moneen kertaan oppineena taidan hoitaa kuitenkin työn ennen huvia ja käydä vähän testaamassa lenkkikuntoakin viikon pitsa- ja buranakuurin jälkeen. Tietenkin minuun iski myös inhottava flunssa pääsiäisen jälkeen.


Ennen kuin ehdin viemään reissukuvat seulan läpi, kuvituksena toimii jo joku viikko takaperin ottamani kuvat kauniista anemoneista ja papukaijatulppaaneista. Näillä kuvilla voi toki luoda samalla illuusion, että tuon todellisuudessa erittäin nuupahtaneen pääsiäiskimpun tilalle olisi tehokas ja kaikin puolin super monitoimikotirouva ehtinyt jo hakea uuden raikkaan kimpun kotia kaunistamaan. Haha. Inspiroiva Asun-lehti ilahdutti taannoin myös  löytymällä postilaatikosta. Olin kokonaan unohtanut tilanneeni sen tänne Walesiin. Arjen pieni ilo, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.  Seuraava numeroa jo odotellen. 

Mutta nyt takapuoli penkistä ja hommiin! Ja ennen kuin ehditte hermostua näihin olohuoneen kukkakimppukuviin, niin tiedoksi, että jätän nämä nyt hetkeksi :)! Seuraavaksi palaan Lontoo-fiiliksiin  ja yksi uniikki hotellivinkkikin on Lontoon lomia varten takataskussa.

Suloista sunnuntaita! 


/// Sunday morning. We are back home from London and our friends back in Finland. Home feels empty and quiet. Instead of  tempting pile of new interior magazines and a third cup of coffee, I have an accute and high pile of  laundry waiting for me. So ready steady, really need to go now! Next time I'll be back with the London mood! Have a sweet Sunday!4 kommenttia:

 1. Mä tykkään näistä kukka-/olohuone kuvistakin :)
  Ihanaa sunnuntaita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei kiva kuulla! Välillä tuntuu, että ei tule kukkien lisäksi muuta kuvailtua :). Eiköhän näiden puskien ääreen taas palata, mutta hurvitellaan nyt ensin vähän muilla aiheilla ;). Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Mullekin tulee Asun-lehti postissa (parin muun ohella) ja odotan joka numeroa hartaasti, ennen kuin se tulee muutaman päivän jälkijunassa postilaatikkoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen koittanut hillitä tilaukseni ja tilannut aina irtonumeroita miehen Suomessa käydessä. Pari ekaa numeroa tästä Asun-lehdestä luettuani, tulin siihen tulokseen, etten halunnut missata yhtään numeroa, enkä ainakaan odottaa niitä muutamaa jälkijunapäivää kauemmin. Olin vain ehtinyt unohtaa, että olin saanut tilausaikeen toteutettuakin :). Siispä eka numero postilaatikossa oli huippukiva ylläri!

   Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!