8.4.2016

WHEN IN LONDON


Lasten kanssa Lontoossa lomaillessa ei kannata tehdä kovin kunnianhimoisia ja pedantteja aikatauluja. Muutama kohde päivälle ja väleihin aikaa ihmetellä puiston kukkasia, kiipeillä leikkipuistoissa, liottaa varpaita niille tarkoituksessa vesialtaassa, syödä eväitä ja syöttää samalla Hyde Parkin joutsenet. Unohtamatta tietenkään visiittiä Regent Streetin Hamleysillä.  Yllättävän reipas meidän Gap-tiimi kuitenkin oli, vaikka välillä kävely meinasi hyydyttääkin kintut. Kolmen päivän ohjelmaan kuului mm. yksi museo, klassiset nähtävyydet, minimaalisesti kauppoja, yksi jokiristeily sekä runsaasti yleistä kaupunginmenon ihmettelyä. Pääosassa olivat lapset ja heidän viihtyminen, mutta melko huokealla budjetilla. Onneksi sää suosi meitä ja kevät oli Lontoossa aavistuksen pidemmällä kuin täällä rannikolla Cardiffissa. Itse voisin päivätolkulla vain haahuilla kaduilla ja ihastella arkkitehtuuria, istahtaa katukahvilaan ja ihmetellä ohikulkevia ihmisiä ja autoja. Ehkä tälläinenkin päivä Lontoossa on vielä myöhemmin keväällä tiedossa. 


Päädyin lopulta muokkaamaan todella randomkuvia, sekalaista meininkiä, mitä meidän kolme päivää Lontoossa todellakin olivat. Hiukan päänvaivaa tuotti kuvien huono laatu, olin kuvannut aivan väärillä säädöillä ja perus 18-55mm objektiivi oli kyllä taas kerran pettymys, vaikka valoa olikin tarjolla. Pari Lontoon suositusta olisi vielä tulossa, joten toivottavasti jaksatte vielä katsella näitä reissukuvia. Välillä vähän muutakin kuin kukkakimppuja ja sisustusta :).

Mutta nyt oikein ihanaa viikonlopun aloitusta sinne ruudun toiselle puolelle!


/// Random street views and moments from our trip to London. Just one tip if travelling with kids: don't make any abitious plans for one day :). 


4 kommenttia:

 1. Me olimme 5 päivää Lontoossa ja 3.5v oli mukana.Lontoossa olemme käyneet usein,kun kummitäti asuu siellä.Näkemistä riittää joka kerralle.Suosittelen London Zoo kohdetta.Laitan viikonloppuna itsekin postausta matkalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli London Zoo harkinnassa, mutta jätettiin tällä kertaa vielä väliin. Saimme siitä suositukset eräältä Lontoossa asuneelta kaverilta. Myös Sealife on kuulemma mieletön. Tällä kertaa yritettiin kuitenkin viihtyä ilman sen suurempia pääsymaksuja minnekään. Niin totta kyllä, kaupungissa riittää uutta katseltavaa aina seuraavalle reissulle. Itse suuntaan Lontooseen uudelleen taas muutaman viikon päästä. Sitten jos vähän ehtisi kaupoillekin paremmin :).

   Poista
 2. Me olimme 5 päivää Lontoossa ja 3.5v oli mukana.Lontoossa olemme käyneet usein,kun kummitäti asuu siellä.Näkemistä riittää joka kerralle.Suosittelen London Zoo kohdetta.Laitan viikonloppuna itsekin postausta matkalta.

  VastaaPoista
 3. Aina kelpaa Lontoo-kuvat. Se on minun entinen kotikaupunkini, joten sydän sykkii Lontoolle ja kaikelle englantilaiselle. Muutaman viikon päästä pääsen Lontooseen työmatkan merkeissä. Mahtavaa!

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!