26.4.2016

BLOGIPÄIVÄN OSUMIA


Heippahei uusi viikko ja kaikki te siellä! Palasin sunnuntai-iltana Helsingistä ja vaikka kuinka omaan kotiin oman perheen luo takaisin pääsinkin, niin kyllä kotimaan taakse jättäminen nosti jälleen kerran palan kurkkuun ja kyyneleet silmäkulmaan. Onneksi sitä ei pahemmin ehtinyt jäädä märehtimään, arki veti imuunsa ja täällä sateiden saarella tuntuu taas olo varsin kotoisalta. Vaikka taivaalta näyttäisikin juuri nyt satavan rakeita. Mitä ihmettä, missä viivyt taas kesä?!

Lauantaina vietimme aikaa enimmäkseen Kattilahallissa Indiedaysin blogipäivän merkeissä. Yhteistyökumppaneita, syötävää, juotavaa ja paljon bloggarituttuja. Vaikka itsekin olen blogannut jo lähes neljä vuotta, on tämä minusta ilmiönä edelleen varsin mielenkiintoinen seurattava. Yksi bloggaa isommin ja itsensä täysin likoon heittämällä, toinen taas vähän varovaisemmin ja aina silloin kun sattuu ehtimään. Toiset saa sillä ainakin osan ansioistaan ja toisille ei sillä ole niinkään väliä, harrastuspohjalta mennään. Jokainen tekee omaa juttuaan, haluaa jakaa sellaiset asiat, mitkä milloinkin inspiroivat. Rohkeimmat vloggaa ja  youtubettaa. Itsellä on pureskelemista jo ihan tässä perinteisessä bloggaamisessa. Ei siis ihme, että tälläisessä blogipäivässäkin esittäytyy koko blogimaailman kirjo. Me viihdyimme sekä päivä- että iltatilaisuudessa melko lailla sisustus- ja lifestylebloggaajien kesken ja voi hyvänen aika sitä naurun ja oivallusten määrää. Vaikka ihan mielenkiintoisia postausideoita ja yhteistyöjuttuja täältä mukaansa sai, niin kyllä vain kaikkien blogisiskojen tapaaminen pitkästä aikaa oli päivän parasta antia. Tästä syystä päivän kuvasaldoonkin oli kertynyt lähinnä ihmisiä. 








Iltaosuudelle jätin kameran suosiolla kotiin, mutta palailen vielä illan asuun uudelleen myöhemmin tällä viikolla, sen verran mieleinen se oli. Kiitos vielä kaikki te ihanat kuvissa ja kuvien ulkopuolella, oli ihana tavata taas!



///Some shots of the Bloggers' Inspiration Day in Helsinki. We had such an inspiring and fun day with all my blogger colleagues.

16 kommenttia:

  1. Tuo tila näyttää kyllä upealta ja ihanan paljon siellä on ollut erilaisia asioita esillä.
    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kertaa olikin ihanasti tilaa liikkua ja ihmetellä, eikä tarvinnut tungoksessa pönöttää. Ja juu, joka kerta mukavia yhteistyökumppaneita ja tuote-esittelyjä, ja mikä parasta ihania hengenheimolaisia! Viikko ehtikin jo perjantaihin, kiitos, nyt onkin viikon parhaat hetket käsillä. Siis mukavaa viikonloppua Outi!

      Poista
  2. Oli kyllä kiva tavata ihan livenäkin! :-)

    VastaaPoista
  3. Voi että kun olisi ehtinyt jäädä hengailemaan pitemmäksi aikaa tuonne päivätilaisuuteen. No, ehkä ensi kerran sitten. Olipa kiva taas nähdä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta, harmi, kun jäi niin lyhyeen. Joskus otetaan kyllä privaattitreffit kera tyttösten ;), niin ehditään kunnolla kuulumisia vaihtaa kasvotusten!

      Poista
  4. Ihania kuvia! Mä en tällä kertaa päässyt paikalle, kun oli opintoja samana päivänä Oulussa, mutta toivottavasti nähdään seuraavalla kerralla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jossu! Päivä olikin taas tosi inspiroiva ja motivoiva. Hoksasinkin, että et päässyt paikalle. OPinnot kuulostaa tosin oikein pätevältä syyltä jäädä pois. Tsemppiä niihin!

      Poista
  5. Oi, mitä kuvia! Minun kamera puolestaan ei tallentanut ihmisiä ollenkaan, siksi odottelenkin jännityksella ns. virallisia potrettikuvia Indiedaysilta. Oli meillä vaan niin täydellinen päivä!

    Ei tämä meidänkään sää anna aihetta ilakointiin, tänään on tullut vettä KOKO päivän ja mittarissa +5. Mutta entisillä kotikulmillani Tohmajärvellä mitattiin tänään 17,9 asteen lämpötila. Toivotaan että lämpö vyöryy pian idästä tänne etelään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan viralliset potretit sentään! On kyllä muutamaan otteeseen tullut niille naurettua. Mutta väliäkös noilla kummilla ilmeillä ja "raskausmahoilla", oli niin mukava päivä!

      Jos saatte lämmöt idästä, niin pyydä niitä jatkamaan tänne saakka. Täällä on ollut ihan tosi kummallinen keli koko viikon. Kaatosadetta, raekuuroja, porottavaa auringonpaistetta. Mutta siis tosi kylmä kaiken kaikkiaan, oon ollut ihan syväjäässä. Vai johtuisko sitten siitä, että sain nukkua kolme yötä hyvin eristetyssä kämpässä.

      Poista
  6. Mulla ei ollut kuin muutama hassu kuva tapahtumasta :). Kiitos vielä, oli ihana viikonloppu!

    VastaaPoista
  7. Tällä kertaa en jaksanut lähteä messiin, vaikka alkuun piti. Ihania kuvia päivästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin jo melkein jätin väliin. Kunnes sitten ajatus Helsinki-viikonlopusta alkoi tuntumaan ihan hyvälle idealle :).

      Poista
  8. Kiva oli nähdä! Olen niin samaa mieltä, bloggaamisen ehkä parasta antia on maailman parhaimmat kolleegat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin Jenni! Toivottavasti teillä oli hyvät treenit sunnuntaina. Reipas sinä, kun jätit bileet niiden takia väliin :)!

      Poista

Olen iloinen, jos moikkaat Pastellimajassa käydessäsi!